Hvordan velge blomster til en Flower Bed

February 15

Hvordan velge blomster til en Flower Bed


Blomsterhager må planlegges på forhånd, slik at plantene trives og ser estetisk tiltalende. Blomsterhager kan lages i nesten alle miljøer og kan plantes for å tiltrekke seg bier og sommerfugler, for bruk i blomsterdekorasjoner eller for å etterligne et felt av markblomster. Planlegg hagen din etter dine behov.

Bruksanvisning

1 Velg blomster basert på plasseringen som du skal dyrke dem. Tenk på jordtype og hvor mye sol de skal få. Consult hagebøker og snakke med lokale hageeksperter. Din lokale drivhus ansatte vil vite om varianter som trives i din region.

2 Begrens dine valg av farge. Du kan velge blomster til hagen din basert på blomst farge ved å plukke en eller to farger til funksjonen. Velg en monokromatisk tema ved å velge blomster som blomstrer i samme farge; blomster i kontrast eller komplementære farger også lage attraktive skjermer.

3 Velg blomstrende planter basert på bloom ganger. Blomster blomstre på ulike tider av året og vil vare ulike lengder tid. Du kan velge blomster som blomstrer rundt samme tid så hagen ser det fulle. For en skjerm som varer lengst tid i hagen din, rave blomstrende tid - velg noen blomster som blomstrer tidlig på våren, vår, sommer, midten av sommeren og høsten.

4 Bestem hvor mye tid du ønsker å sette inn i hagen din. Ettårige blomster må plantes hvert år, men blomstrer i mange uker. Flerårige blomster og pærer kommer opp hvert år, men blomstrer for en kortere periode.

5 Skisser hagen din og lage en plan for hvor du vil at blomstene til å vokse. Sett de høyeste de i ryggen og kortere foran. Noen blomster vokser langs bakken og fungerer godt for filler i front. På dette punktet, kan du velge å legge til flere blomster til filler, eller at du har for mange varianter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com