Hvordan sette kombinasjonen på en Supra Lock Box

February 25

Ved hjelp av en Supra lås boksen er en måte å holde personlige eiendeler for deg selv - eller ekstra taster for rengjøring eller vedlikehold folk - på et sikkert sted. Stille kombinasjonen krever bare de materialene du gitt med låsen og kjennskap til mekanismen. Når du setter og trygt skjule kombinasjon, vil du være den eneste personen som har tilgang til dine verdisaker eller ekstra nøkler.

Bruksanvisning

1 Åpne enheten og slå på "Open" knappen til Cam er i låst posisjon. Løft plastkortet fra sentrum av kantene på baksiden av låsen, og fjern det. 10 nummererte pilene på baksiden av den vil være synlig. Bestem deg for en kombinasjon som er mellom tre og syv sifre, husk at du bare kan bruke hvert tall en gang.

2 Bruk skrutrekkeren spissen på plastkort du fjernet i det siste trinnet, for å rotere de nummererte pilene slik at de peker nedover. Påfør lett trykk til hvert nummer i kombinasjon - i riktig rekkefølge - før det reiser tilbake i posisjon. Gjør dette for hele kombinasjonen sekvens.

3 Sjekk alle de nummererte piler på ryggen - for å sørge for at de tiltenkte tallene har sine piler peker nedover - og at de andre tallene har sine piler peker opp. Alle piler må være i flukt med overflaten på baksiden av låsen. Sett på plastkortet på baksiden av låsen for å holde kombinasjonsnøkkel skruene skjult og kombinasjonen vil bli satt.

Hint

  • Alle de nummererte pilene på baksiden av låse skal peke enten opp eller ned. Pass på at ingen av dem peker til venstre eller høyre før du lukker låsen, som låsen ikke vil fungere.
  • Den Cam må settes til låst posisjon før du prøver å sette lås, som du ellers kan føre låsen permanent skade og gjøre garantien ugyldig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com