Hvordan Plant etter bruk Roundup

March 1

Hvordan Plant etter bruk Roundup


Monsantos Roundup ugressmiddel bruker glyfosat å drepe planter det kontakter. Glyfosat forblir på ett sted i hagen din, og ikke spres med mindre du dyrke jorda eller flytte den rundt. Det er mulig å plante grønnsaker eller gressfrø i jord som har blitt sprayet med Roundup, men bare etter en venteperiode på én til to uker.

Bruksanvisning

1 Vent en til to uker etter bruk av Roundup til ugresset i hagen din. Dette vil gi glyfosat tid å bryte ned, slik at du kan grave opp jord uten å spre weedkiller til andre deler av hagen din. Husk å sjekke instruksjonene på baksiden av Roundup container som ulike formuleringer av det kan kreve en lengre eller kortere tid å bryte ned, og kan påvirke din planting tidsplan.

2 Grave i jorden med sparkelen som kreves for frøplanter. Følg de vanlige planting retningslinjer for grønnsak eller blomst som du plasserer i området behandlet med Roundup. Ved hjelp av en sparkel i stedet for en spade bidrar til å hindre deg fra å fortrenge for mye jord og tilfeldigvis spre Roundup til andre deler av hagen din.

3 plante stiklinger som du normalt ville. Ved hjelp av Roundup forhånd påvirker ikke dybde, type jord eller skygge som trengs for frøplanter.

4 Vann plantene med en vannkanne. Pass på at jorda er så fuktig som er nødvendig for plantene. Ikke overwater til det punktet at vannet danner vanndammer på jorda, siden eventuelle gjenværende spor av Roundup kan migrere i vannet til andre deler av hagen din.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com