Nemesia Blomster

March 26

Nemesia Blomster


Den botaniske slekten Nemesia omfatter ca 50 arter av buskete ettårige og stauder innfødte til Sør-Afrika. De er nært knyttet til løvemunn og med dem er i anlegget familien Scrophulariaceae. Gartnere bruker nemesia så kul-sesongen sengetøy planter om våren eller høsten for bruk i containere, hengende kurver eller ledsagere til vårblomstrende løker som tulipaner og blomstrende løk.

typer

Tre arter hyppige hager: Nemesia caerulea, Nemesia strumosa og Nemesia versicolor. Nemesia caerulea vokser som en øm staude som overlever kun lett frost om vinteren. Nemesia strumosa og Nemesia versicolor er årlige planter som visner bort etter blomstring og seeding og blir drept av både varme temperaturer, over 90F, og et fall frost. Ifølge "Sunset Western Garden bok," de fleste av plantene solgt med navnet Nemesia strumosa er faktisk hybrider mellom den og Nemesia versicolor.

Perennial Nemesia

Nemesia caerulea vokser med woody lavere stengler og modnes 16 til 24 inches høy og 12 inches bred. Stilkene vokser oppreist eller spredning og bære smale grønne blader. Fra tidlig sommer til høst, bærer denne arten rosa, lyseblå, lavendel-blå eller hvite blomster med gule hals som er velduftende. Blomstene er butte og mindre enn for de årlige nemesias. Sorten Innocence bærer hvite blomster mens Joan Wilder blomstene er dyp lavendel-blå. Perennial nemesia er vinter hardfør bare i US Department of Agriculture hardførhet soner 9 og 10.

årlig Nemesia

Blomster av begge arter av årlige nemesias mangler duft. Blomstene er så store som en tomme bred og vises fra sensommeren til tidlig høst så lenge temperaturen ikke blir for varm. Blossom farger er mer variert, alt fra rød, gul, rosa, hvit, blå eller lilla og øvre og lav petal lepper kan være kontrasterende farger. Lukk undersøkelse av blomsten viser ofte små lilla årer og en gul hals som ser mer ut som et skjegg. Tallrike sortar eksisterer med et bredt utvalg av fargerike blomster.

økende Nemesia

Uavhengig av arter, plante nemesias i en fuktig, men godt drenert jord som er litt surt i pH. Jorda bør ikke være tung eller tett i tekstur og bare litt fruktbar. Plasser dem i delvis eller full sol, seks til 12 timer med direkte stråler daglig og vann fritt i tørt og varmt vær for å fremme kontinuerlig blomstring. Gartnere klype tilbake grønne stilker i løpet av våren og forsommeren vekst for å skape bushier planter. Hvis over vannet i for tung av hagejord, stem base og rot råtner oppstår.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com