Hvordan Fest Wood til keramiske fliser gulv

March 14

Hvordan Fest Wood til keramiske fliser gulv


Huseiere og hjem utbyggere ofte utnytte overgangs strips når to forskjellige typer gulv møtes. Overganger ikke bare gjøre et gulv ser ferdig, de beskytter kantene på gulvet fra upassende bruk og slitasje. En av de mest vanlige typene av overgangs strimler kalles en T-list, som brukes for å bygge bro over en flis og en treoverflate gulvet når nivået av begge etasjer er det samme. T-list understøttes av gulvflater på hver side og skal monteres så snart som den nye gulv er fullført.

Bruksanvisning

1 Støvsug rommet mellom tregulv og keramiske fliser. Pass på at det ikke er noen rester igjen som vil løfte overgangen styret.

2 Mål og merk av lengden på T-list, så kutt T-list til dine mål med en bordsag.

3 Forhånds passe T-list mellom keramiske gulv og ditt parkettgulv. Støpe bør ikke være tett, og mer enn en kvart tomme av støpe bør overheng på hver side av gulvet. Du ønsker ikke molding å være stram i hullet siden du ønsker å tillate utvidelse og sammentrekning av tregulvet.

4 Påfør en streng bygging lim langs kanten av keramiske fliser gulv. Plasser T-list på plass og trykk godt. Det kan være lurt å plassere noen tunge bøker eller gjenstander på listen når det botemidler i 24 timer. Ikke lim tre side, da dette vil gi molding å utvide og kontrakt med tregulv.

Hint

  • Trim din parkettdekke slik at T-list til å sitte lett mellom etasjene hvis nødvendig. Gulvene på begge sider bør støtte overgangen jevnt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com