Hvordan koble opp en Lampetter Lys

March 14

Hvordan koble opp en Lampetter Lys


En skanse lys gir en annen belysning fra det av en takmontert lys. Det kan skape et mer intimt miljø i et rom. Trekke opp en skanse lys krever å lage to til tre elektriske koblinger, avhengig av ledninger i huset. Alle hjem elektriske systemer vil ha en varm og en nøytral leder i veggen der den skanse lys kobler. Mange nyere boliger vil også gi en jordledning. Ledninger fra en skanse lys er ofte ferdig på mindre enn en halv time.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til den elektriske boksen der skanse lyset blir installert ved å vippe av skillebryteren.

2 Trekk ledningene ut av den elektriske boksen i veggen og skille dem.

3 Kle av en tomme av isolasjon fra slutten av hver ledning, hvis de ikke allerede strippet. Bruk et par av wire strippere å strippe isolasjonen.

4 Undersøk ledninger på skanse og bånd endene hvis de ikke allerede er strippet. Mange nye lampetter kommer med endene av ledningene strippet.

5 Hold den hvite ledningen fra boksen sammen med den hvite ledningen fra skanse og vri en wire mutter på paret. Gjør det samme med den svarte eller røde ledningen fra boksen og svart eller rød ledning fra skanse. Hvis boligen elektriske system har en jordledning, som er kobber eller bart, vri det sammen med den grønne eller bare wire fra skanse. Hvis det ikke er jordledning i boksen, forlater bakken ledningen fra skanse usammenhengende.

6 Pakk hver tilkobling i elektriske tape. Pent stappe ledningene inn i strømboksen.

7 Fest skanse lys basen til strømboks med skruene som følger med lys og en stjerneskrutrekker. Slå på strømbryter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com