Hvilken type olje er brukt i Push gressklippere?

March 14

Hvilken type olje er brukt i Push gressklippere?


Klippe plenen er en vanlig praksis for de fleste amerikanere. Du hell gass i tanken, trekke i ledningen, og prosessen starter. Du trenger ikke tenke på de komplekse handlinger som finner sted på høy varme i det indre av din motor. Alt du vet er at å kutte gress når det er 95 grader ute er elendig. Dette er grunnen til at motorolje er så viktig.

Funksjon

Motorolje blir brukt til å redusere mengden av friksjon mellom stempelet og sylinderen. Det bidrar til å spre den varme som produseres og også kjøler sidene av sylinderen.

Typer Oil

Fire takts motorer, de som har en separat oljebeholder, er den mest brukte klipperen i USA. Disse er små motorer som krever en motorolje med en vekt på 5W-30. Dette er en olje med en tynnere viskositet og vil ikke bryte ned like lett som andre oljer. Det flyter gjennom systemet bedre. Dette er den vanligste formen for motoroljen som brukes i push gressklippere.

To takts motorer

To-takts motorer avvike fra fire takts motorer ved at oljen ikke er plassert i en separat tank på motoren. I to takts motorer, olje og drivstoff er faktisk blandet og deretter sette inn i tanken. To takts motorer er vanlig på Lawnboy gressklippere samt de fleste bensindrevne verftet trimmere.

Oljeskift

Oljen bør skiftes hver 40 timers bruk. Motor olje renser samt reduserer friksjon. Bare fjerne oljelokket og dumpe den brukte oljen i en beholder hvor det kan tas til et avfall sentrum. Plasser klipperen oppreist og fyll på olje til den foreskrevne mengde. Dette er ikke nødvendig i to-takts-modeller.

Legge merke Problemer med olje

Kontroller alltid oljenivået når før du begynner å klippe. Sjekk peilepinnen for små biter av skitt. Hvis du ser skitt, endre motorolje. Dette grus kan føre til skade på motoren. Noen modeller leveres med et oljefilter, som også bør endres årlig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com