Hvordan Cut Peony Flowers

May 13

Den peon er en flerårig busk. Blomstene varierer fra 5 og 7 inches med grønt bladverk. Peon blomster kan bli kuttet fra busken og plasseres i vaser eller bøtter for dekorative anvendelser. Flere peon blomster vil vokse i stedet for snittblomster. Peon blomster bør kuttes i morgen. Bare om lag 1/3 av blomster bør kuttes fra busken for å sikre etterveksten.

Bruksanvisning

1 Fyll en vase eller bøtte ca 1/3 med kaldt vann. Sett den til side.

2 til en pakke av plantenæring til vannet, om ønskelig. Plante mat er ikke nødvendig for peoner å trives; men hvis anlegget mat ikke blir brukt, vil vannet i vasen eller bøtte må endres hver dagene.

3 Føl hver av knopper for å bestemme hva som er klar til å bli kuttet. Blomster klar til å bli kuttet skal føle seg som en marshmallow, fast, men lett å presse forsiktig. Hvis blomsten er ekstremt fast og er umulig å presse, så er det ikke klar for å bli kuttet.

4 Skjær peon blomst, inkludert minst en 12-tommers stammen. Stengelen kan være så lang som ønsket, men jo lenger stammen, kan jo mindre blomster kuttes fra busken å sikre bushen fortsetter å produsere blomster.

5 Ta noen blader fra stammen som vil bli senket ved vannet i vasen eller bøtte. Leaves igjen i vannet vil forurense den, og resultere i blomstene dør raskere.

6 Cut om en 1/2-tommers av stammen ut av bunnen. Dette vil tillate planten å ta i mengden av vann det er behov for.

7 Plasser blomster i vase eller bøtte med vann.

8 Skift vann i vasen hver dagene så peon blomster vil vare lenger. Hvis anlegget mat anvendes, kan vannet bli endret mindre.

Hint

  • De peon blomster vil åpne kort tid etter å ha blitt kuttet og lagt i vann. Ikke legg blomstene i direkte sollys eller varme.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com