Hvordan ta fra hverandre en Utenfor tappekran

May 16

Hvordan ta fra hverandre en Utenfor tappekran


Å ta fra hverandre en utvendig kran kan tjene en rekke formål. Du må ta fra hverandre kranen å gjøre reparasjoner hvis kranen lekkasjer ukontrollert, noe som kan være forårsaket av en dårlig forsegling eller utslitte emballasje i kranen håndtaket montering. Du kan også være lurt å ta fra hverandre kranen fordi du ønsker å installere en ny kran i stedet. Utenfor kraner avvike noe fra innendørs kraner, men de fortsatt bare ta noen minutter å ta fra hverandre.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen avstengningsventilen til av-stilling. Vri kranen håndtaket med klokken for å sørge for at vannstrømmen har opphørt før du fortsetter.

2 Vri kranen håndtaket så langt det går med klokken. Løsne bolten som holder ventilenheten på plass, ved hjelp av en skiftenøkkel.

3 Ta håndtaket av kranen forsamlingen med en pipenøkkel. Skru av pakkmutteren fra sentrum av kranen håndtaket med en stjerneskrutrekker.

4 Bruk en skiftenøkkel til å angre resten av kranen forsamlingen fra røret som stikker ut fra bygningen. Sørg for å låse inn på sekskant-formede delen av kranen forsamlingen slik at du har et godt grep.

5 Monter kranen i motsatt rekkefølge som du tok den fra hverandre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com