Produkter som inneholder Alkaline

May 16

Produkter som inneholder Alkaline


Betegnelsen "basisk" refererer til nærværet av en viss gruppe av naturlig forekommende jordmetaller kalt "alkalimetallene." "Alkaline" refererer også til vann som har en pH-verdi på 7 eller høyere. Mange produkter er klassifisert som alkalisk for deres inkorporering av noen av disse metaller eller deres pH-vurdering.

Alkaline Vann

Såkalte alkalisk vann har vært spioneringen som et sunt alternativ til vanlig vann. Den har en høyere pH enn vann fra springen og har blitt hevdet å forbedre metabolisme, heve energinivået, og hjelpe med kroppens næringsopptak. Disse påstandene har ennå ikke bekreftet (eller diskreditert), men alkalisk vann kan vise seg å være et flott produkt for personlig helse.

alkaliske batterier

Alkaliske batterier er mye brukt i personlig elektronikk og andre enheter. Disse ikke-oppladbare batteriess bruk kaliumhydroksyd i elektrolytten for å generere strøm. Alkaliske batterier er også verdsatt for sin lange holdbarhet, lav kostnad, og evne til å generere energi sammenlignet med andre batterier.

rengjørings~~POS=TRUNC

En rekke rengjøringsløsninger, spesielt mindre giftige rengjøringsmidler, bruke vandig alkalisk løsning i sine produkter. Merker som Grease Beast, Geo Guard, Drainaway og 3M Glass Cleaner telle vandig alkalisk blant sine viktigste kjemiske komponenter.

Foods

For de som ønsker å innlemme alkaliske stoffer i kostholdet sitt, det er mange matvarer som anses "alkaline" eller "alkaliserende." Lima, egg, yoghurt, hvitløk, løk, kål, kirsebær, og de fleste typer te er alkalisk. Å spise disse matvarene kan bidra til å balansere høye surhetsgraden i kroppen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com