Whirlpool Oppvaskmaskin Feilsøking og reparasjon

March 10

Whirlpool Corporation produserer holdbare forbrukerapparater produkter, inkludert innebygde og frittstående oppvaskmaskin. Whirlpool produserer disse apparatene til å arbeide effektivt og for å vare i lang tid. Unngå service avgifter ved feilsøking og reparere mindre problemer med oppvaskmaskinen. Ikke forsøk å reparere store problemer hvis oppvaskmaskinen er fortsatt under garantien; du kan gjøre garantien ugyldig.

Ingen strøm

Hvis Whirlpool oppvaskmaskin ikke slår seg på eller hvis den slutter i løpet av syklusen, sjekke bryter og tilbakestille den hvis den er utløst. Skift ut den gamle sikringen, som er enten svart eller har frynsete ledninger. Kontroller at døren er helt lukket. Hvis åpnet, lukker den og starte syklusen. Trykk på den nederste stativet hvis det hindrer deg i å lukke døren. Rengjør dørpakningene hvis døren ikke åpnes. Undersøk vannventil for å se om det er i "On" posisjon. Hvis motoren er overbelastet, vent til det å nullstille seg selv. Oppvaskmaskinen normalt pauser når du bytter mellom sykluser. Hvis "Clean" lys blinker, er oppvaskmaskinen feil; du må ringe for å få service.

kjører Issues

Øk varmtvannsbereder temperaturen hvis oppvaskmaskinen går for lang tid. Det prøver å varme opp vannet før vaskeprogrammet starter. Hvis karet ikke vil fylle med vann, sjekk overfyllingsbeskyttelse flyte, og kontroller at den fritt kan flyte opp og ned. Hvis ikke, trykker du på den slipper den og fjerne eventuelle hindringer blokkerer den. Kontroller at vanntilførselen er koblet til karet og at inntaksslangen ikke er bøyd eller tilstoppet. Finn ut om syklusen er ferdig hvis du fortsatt se vann i karet. Hvis karet ikke er drenering riktig, se på avløpsslangen, og se om det er knekk. Unbend eller erstatte slangen hvis den er bøyd. Fjern rusk i slangen, og rengjør avløpsluftspalten hvis det er skittent.

Vaskemiddel / Kondens

Undersøk oppvaskmaskinen for å avgjøre om syklusen er komplett hvis du ser vaskemiddel i karet. Kontroller installasjonen av den nederste stativet for å se om støtfangere er riktig installert. Se på installasjonen, og sammenligne det til installasjonsinstruksjonene i håndboken. Fest støtfangere hvis de er feil installert. Bruk kun friske, klump-fri rengjøringsmiddel. Bruk mindre vaskemiddel eller nonfoaming vaskemiddel hvis du ser en hvit rest på frontpanelet. Bruk en laser justering verktøy for å sjekke justeringen av benkeplate hvis du ser vann på benken. Hvis ikke riktig justert, installere oppvaskmaskin. Vask retter hver par dager for å hindre lukt.

Tørking / Retter

Bruk en skyllemiddel for å hjelpe til med å tørke oppvasken. Plast normalt har fortsatt vann på det selv etter en tørkesyklus. Losse bunnen racket først å holde vannet fra kopper søle på bunnen retter. Alltid ordentlig inn i oppvaskmaskinen, og holde retter fra hindrer sprøyta arm. Øk temperaturen på vannet hvis det er under 120 grader Fahrenheit, da dette hindrer dine retter fra å få rent. Sjekk din varmtvannsbereder for å kontrollere gjeldende temperatur. Bruk en vanntrykkmåler for å sjekke vanntrykket. Whirlpool anbefaler en vanntrykket mellom 20 og 120 psi. Installer en vannfilter hvis du har vann med høyt innhold av mineraler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com