DIY Betong Peiser

March 13

DIY Betong Peiser


Peis omgir er laget av en rekke materialer, inkludert metall, murstein og stein. Betong peiser er litt av den nye gutten på blokken, men de vokser raskt i popularitet. Erstatte den eksisterende peis med en laget av solid betong kan være svært kostbart. Heldigvis er de fleste peis omgir kan overlappes helt med betong, gir inntrykk av solid mur.

Bruksanvisning

1 Bland sammen en del av mildt oppvaskmiddel og to deler vann i en bolle. Dypp en nylon-stritter kratt pensel i blandingen. Skrubb hele eksisterende surround til den er helt ren og tørk den grundig med en fuktig klut for å fjerne såpe.

2 La surround tørr 24 timer. Hell flytende betong bindemiddel i en malingspanne. Bruk en stor pensel til å påføre et tynt, jevnt lag med bindingen til peis surround i rette linjer.

3 La betongen bindemiddel for å aktivere; Dette tar ca 15 minutter. Bruk en metallsparkel til å skyfle opp ca 2 kopper forberedt betong. Gjelder betongen til hele peis surround, noe som gjør det lag omtrent 3/8-tomme tykk.

4 Glatt overflaten av betongen med murskje og la det tørke i 30 minutter. Dra kanten av en ren, tannsparkel horisontalt over ansiktet av peis surround fra topp til bunn, skape strukturerte linjer. Bytt til rett sparkel og påfør et andre lag av betong, ½-tommers tykke, til peisen surround.

5 Bruk den flate siden av sparkelen å glatte den endelige overflaten av betongen. Vent tre til fem dager for å la betongen tørke helt. Sjekk at betongen har herdet helt før du bruker peisen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com