Branner forårsaket av skjøteledninger

May 11

Branner forårsaket av skjøteledninger


Skjøteledninger direkte forårsaket ca 1540 noncontained boligbranner i USA mellom 2003 og 2007, ifølge en 2010 National Fire Protection Association rapport. Forårsaker mer enn $ 58 millioner i materielle skader, drept brannene 88 personer og såret 98. Rapporten bemerket at 570 av brannene startet i et soverom. Mange beboere ble å bruke skjøteledninger som et permanent alternativ til å legge utsalgssteder.

overbelastning

Hver skjøteledningen har en rating. Hold det totale antall watt i bruk på ledningen under ledningen rating. Unngå å koble flere sett med skjøteledninger sammen for ekstra lengde eller å plugge inn flere elementer. Du er sannsynligvis å overbelaste kretsen og forårsake brann. Også huske på at strømbrudd begynner etter 100 fot. Dette fører til press på dine produkter. Kjører ledningen under møbler eller tepper varmer den opp og legger til overbelastning. Det øker din risiko for brann betydelig.

uriktig bruk

Ved hjelp av et apparat på en skjøteledning ikke vurdert for en er sannsynlig å starte en brann. Bruk et apparat skjøteledning for et lite apparat, og ta den ut når den ikke er i bruk. Skjøteledninger er også vurdert for innendørs eller utendørs bruk. Ved hjelp av en innendørs skjøteledning utenfor øker risikoen for brann eller elektriske støt. Bruk heavy-duty skjøteledninger til elektriske verktøy.

arc feil

Loose, klem eller gjennomboret isolasjon er en av de beste årsakene til arc feil. En bue feilen lysbuer eller gnister mellom to ledninger. Ifølge US Consumer Product Safety Commission, konvensjonelle brytere og sikringer er ikke i stand til å beskytte mot uberegnelige strømninger som arc feil.

Arc feil oppstår ofte i en skjøteledning når møbler sitter på den, en spiker eller en annen skarp gjenstand skjærer det eller et dyr biter den. Andre kilder til arc feil inkluderer overoppheting, løse forbindelser og skadede enheter er koblet til skjøteledningen. Kast gamle skjøteledninger som kan lide sprukket isolasjon stammer fra alder, varme, korrosjon eller bøying stress.

uriktig Care

Unngå å kjøre skjøteledninger under dører der folk, spesielt barn, tur på dem. Ledningen trekker på støpselet i stikkontakten, forårsaker skade. Tunge slepebåter føre til skade på ledningene i veggen. Løst roll skjøteledninger slik du ville gjort med en hageslange. Dette hindrer vridning under lagring. Unngå å bruke gummistrikk. De er også sammentrekkende og kan klemme isolasjonen. Bruk spesial borrelås, zip bånd eller løse wire bånd. Oppbevares skjøteledninger i et kjølig og tørt område. Hvis en ledning blir sprukket eller tørr, forkaste det. Bruk klar plast deksler på ubrukte spor. Søl, skitt og annet rusk føre til korrosjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com