Blomster som ikke krever mye vann

May 18

Blomster som ikke krever mye vann


Perfekt hage forholdene gi minst en tomme av nedbør hver uke. Perfekte forhold er sjeldne og velge blomster som ikke krever mye vann gjør hage hyggelig, selv under tørre forhold. Mange varianter av blomster finnes som tåler høye temperaturer og tørke. Begge stauder og sommerblomster har blitt utviklet som vokser godt uten konstant nedbør eller vanning.

Perennial Flowers

Flerårige blomster som ikke krever mye vann inkluderer Echinacea, daylilies og ryllik. Plant alle disse tre blomster i solen der du ønsker høye, tørke-tolerant blomster. Ryllik er tilgjengelig i nyanser av rosa, gult og hvitt. Echinacea, eller kjegle blomst, kommer også i en rekke farger. Det er så mange hybrid daylilies tilgjengelig som du kan lage en regnbue av farger i hagen. Hver av disse blomstene vokser godt i hardførhet sone 3 til 8 og liker samme type vekstforhold. En annen blomst som ikke krever mye vann og gror godt i de samme sonene og betingelsene er Shasta tusenfryd.

årlig Flowers

Årlige blomster gir farge i hagen, mens du venter på stauder å blomstre. Under tørre forhold, noen årlige blomster wilt og dø. Blomstene som ikke krever mye vann er Marigolds, zinnias og kosmos. Du kan velge høye varianter som når høyder på 36 inches eller mer. Korte, kompakte varianter av ringblomster og zinnia vokse 6 til 8 inches høy. Disse blomstene foretrekker sol og godt drenert jord.

Velg geranier eller verbena når du vil rote blomster som ikke krever mye vann. En god bunndekkende, tilgjengelig i nyanser av rosa, blått og hvitt, er søt alyssum. En svært tørke-tolerant blomst er teppet blomst, som produserer gule, oransje og røde blomstrer fra slutten av våren til høsten.

blomstrende planter

Hostas ikke krever mye vann og produserer høye toppene av lilla blomster hvert år. Andre blomstrende planter som tåler tørre forhold er spiderwort, som produserer prangende blå blomster, og lavendel. Disse plantene er alle stauder med varianter som trives i hardførhet sone 3 gjennom 8. Plantene tåler sol eller delvis skygge og foretrekker godt drenert, rik jord.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com