Slik fjerner en limt fast Floor

May 19

Slik fjerner en limt fast Floor


Fjerne limt gulv av mange kontoer kan bli en møysommelig prosess. Limet som brukes til å lime ned gulvet gjør jobben sin effektivt og når det er på tide å fjerne den, kan du forvente å tilbringe flere timer hvis ikke dager å gjøre det. Generelt, de fleste gulv som benytter lim er linoleum eller vinyl fliser. I noen tilfeller vil du finne laminatgulv som ble limt ned.

Bruksanvisning

1 Ta metallbåndet som dekker skjøten mellom de limte gulv og teppe eller neste rom. I de fleste tilfeller må du lirke metallbånd opp med en lirke bar eller bruke en skrutrekker for å fjerne festene. Hvis gulvet ikke har et metallbånd, finner en søm eller enden av gulv og begynner der.

2 Plasser kanten av skraper i en 45-graders vinkel og rumpe den opp mot slutten av linoleum, vinyl fliser. Hvis du har laminatgulv bruke en lirke bar. Hvis gulvet er laminat, starter på slutten av et bord slik at du lirke langs dens lengde og ikke dens bredde og hold lirke bar i en 45-graders vinkel.

3 Strike håndtaket på skrape eller snuse bar og tvinge det mellom gulv og undergulvet. Fortsett slående skrape eller snuse bar til du fjerner alt av gulv.

Hint

  • I mange tilfeller, en du skrelle flere inches av gulv opp du kan ta den med hendene og dra mye av gulv opp uten skraper og slegge.
  • Arbeid i mindre avsnitt. Dette vil hjelpe deg å holde oppgaven ryddig og vil hjelpe deg å øke hastigheten som du kan arbeide.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com