Hvordan lage Rustic stort land kjøkken Bord

March 28

Hvordan lage Rustic stort land kjøkken Bord


En kjøkkenbordet i rustikk stil er det perfekte tillegg til et land kjøkken, eller ethvert kjøkken hvor du ønsker å fremkalle varmen av pastorale levende. For best resultat, bør gjenvunnet trelast brukes i hvert fall for bordplaten for å gi som virkelig forvitret og innskrumpet følelse. En rustikk bord er også mer tilgivende å lage enn en high-end bord som grunnleggende blir med og snekring er akseptabelt, så selv nybegynnere tømrere kan trekke av et attraktivt og solid kjøkkenbordet.

Bruksanvisning

1. Lå en planke på 72 tommer, en-for-trelast 12 flatt på et underlag og anvendelse trelim til en av kantene. Ligge an mot en andre del av 72-tommer, en-for-trelast 12 langs den kant limt og klemme dem sammen med en F-klemme, slik at en 24-ved-72-tommers stykke trelast er dannet.

2 La limet tørke før du fester en tredje del av 72-tommers, en-av-12 trelast foruten de to første, slik at du ender opp med bordplate som måler 36-by-72 inches. Velg en side for toppen av bordplaten, og slå den med forsiden ned slik at undersiden er utsatt.

3 Lå to planker av to-til-fire trelast på tvers av undersiden av bordplaten, fem inches i fra hver ende og sentrert, slik at det er fem inches over på hver ende av 2-av-fire planker i tillegg. 2-av-fire planker bør ha en fire-tommers ansikt kontakt med undersiden av bordplaten.

4 Bor to pilothull dimensjonert for 2 1/2-tommers treskruer fem inches i fra hver ende av både 2-av-fire planker, samt to pilothull i midten av 2-av-fire planker. Det vil være seks hull totalt på hver planke.

5 Fest 2-av-fire planker til undersiden av bordplaten med 2 1/2-tommers skruer drevet gjennom pilothull.

6 Clamp et stykke 30-tommers, 4-by-4 trelast oppreist på innsiden kanten av to-by-4 planker, en på hver ende, slik at den siden av 4-by-fire bordben er i flukt med endene av de 2-av-fire planker festet til undersiden av bordplaten.

7 Bor to pilothull dimensjonert for 5-tommers treskruer gjennom bordbeina i de to-by-4 trelast planker, så er det to hull gjennom hver etappe. Fest bena med 5-tommers skruer drevet gjennom pilothull.

8 Bor et endelig pilot hull gjennom den andre siden av de to-by-fire planker i bena, plassert mellom de to skruene som fester bena fra den andre siden. Fest bena fra denne siden med en 5-tommers skrue kjørt gjennom pilothull.

9 Fullfør tabellen med tre finish du ønsker. Å bære på den rustikke tema, er en voks eller olje finish ideal.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com