Hvordan Grow Buttercup Flowers

March 29

Hvordan Grow Buttercup Flowers


Smør blomster er en del av ranunculus familien av planter. De er lettere å vokse fra knoller, men det er mulig å dyrke dem fra frø i tillegg. Den vanligste fargen på smør er gul, men oransje, røde og rosa varianter er også tilgjengelig. Anlegget foretrekker varm, tørr jord, og er et godt valg for landskaps som bruker xeriscaping, eller minimal vanning. Selv smør er stauder, de fleste gartnere plante dem årlig for å nyte sine blomster.

Bruksanvisning

1 Velg jumbo pærer som er minst 7/8 inches i diameter, spesielt hvis du plante pære i en container. Forvent minst 35 cuttable blomster fra denne størrelsen pære i vekstsesongen. Hvis prisen er en faktor, velg neste størrelse-mindre pære og plante multipler av den i hagen til å produsere flere blomster. Plukk pærer som produserer doble eller enkle blomster i henhold til dine preferanser.

2 Plant ranunculus pærer i høst hvis du bor i en av de sørlige statene. Ellers plante løkene tidlig på våren like før den siste frost for området der du bor. Begynn pærer i innendørs potter, hvis du foretrekker, og overføre potter utendørs som været blir varmere. Pærer plantet i høst blomstrer tidlig på våren. Fjær plantet løkene blomstrer i juni og juli.

3 Velg et sted i hagen som mottar full sol for smørblomster. Finn et sted med godt drenert jord.

4 Grav et hull stort nok for buttercup pære, ca 2 inches dyp, med en håndsparkel. Sett pære i hullet med klo delen av pæren pekte ned. Dekk pære lett med jord.

5 Plasser jumbo pærer 8 til 12 inches hverandre. Tillat en ranunculus pære per kvadrat foten av plass. Plant en eller to jumbo pærer i en 10-tommers container.

6 Vann bakken grundig. Dekker bakken med mulch. Se etter spirer i 15 til 20 dager. Ikke vanne pærer igjen til du ser spouts. Kun vann som er nødvendig for å holde jorda fuktig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com