Hvordan holde Exposed Rooftop vannrør ikke fryser

March 30Eventuelle eksternt plassert rørene er underlagt fryse i vintermånedene hvis ikke riktig isolert fra kulden. Dette gjelder spesielt for rør som er utsatt på hustak, uten engang ly av nærliggende vegger for å holde den fulle effekten av vinterværet i sjakk. Den mest kostnadseffektive og raskest mulig å anvende metoden for å gi beskyttelse er med et lag av isolasjon påføres direkte på rørene. Med skum tape isolasjon, kan du pakke rørene i et isolerende materiale, holde unna den fulle effekten av kulde og hindre frysing av utsatte rør.

Bruksanvisning

1 Tørk rørene ned med et stykke tøy for å fjerne skitt som kan forstyrre effektiv isolasjon. Rengjør rørene med en mild flytende såpe-og-vann-blanding, med en ren fille. Rør såpe i vannet inntil såpeskum begynner å dannes, og mette fille i blandingen før du tørker av blandingen langs rørene. Skyll med en fuktig klut; tørk rørene før såpevannet har en sjanse til å fryse på røroverflaten.

2. Dekk rør med skumtape isolasjon, innpakning isolasjonen rundt røret med 1/2-inch overlapper i en spiral for å sikre fullstendig dekning. Begynn isolasjonen 3 inches fra plasseringen av eventuelle røykkanaler, slik at gapet å holde isolasjon fra blokkerer flue.

3 Fest isolasjonen til røret med aluminiumsfolie bånd plassert over isolasjonen og over isolasjons kanter, forsegling av enden av isolasjonstape mot røret.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com