Hvordan sette opp en vannseng

April 24

Det er viktig å utføre trinnene for å sette opp en vannseng i riktig rekkefølge. Når en vannseng madrassen er fylt med vann, blir det for tung å bevege. Det er derfor viktig at sengen er riktig satt opp og er på riktig sted. For å sette opp en vannseng, må du først bygge sengen pidestall og ramme og deretter plassere vinyl fôr og madrass på rett sted før du fyller sengen med lunkent vann.

Bruksanvisning

Bygg Bed Frame

1 Bygg grunnlaget for vannseng ved å plassere pidestall brikker i stedet der du vil at vannseng. De fire stykker til pidestallen lysbildet sammen ved hjørnebeslag for å danne en stor rektangel.

2 Plasser vannseng er decking materiale over toppen av pidestallen. Pass på at terrassebord er sentrert over sokkelen.

3 Plasser alle fire sideskinner for vannseng i deres riktige steder på sidene, hodet og foten av pidestallen. Monter boards ved å feste styrene i alle fire hjørner med en skrutrekker og maskinvaren og brak levert av sengen produsenten.

4 Plasser den flate plastforseglet varmesløyfer i sentrum av pidestallen. Kjør varmeapparatets ledninger langs sporet i terrassebord og bruk en skrutrekker og den medfølgende hardware for å feste termostaten til enten buffeten.

5 Spre vinyl sikkerhet liner over pidestall. Glatt alle rynker, særlig de på toppen av varmeslynger.

6 Plasser vannseng madrass på toppen av sikkerhets liner. Kontroller at fylleventilen er ved foten av sengen. Ordne madrassen nøye, jevner rynker og sikre at madrassen er sentrert på sokkelen.

Fyll Madrass

7 Skru madrassen påfyllingslokket og hell en flaske vannseng anlegget i madrassen.

8 Skru kranen kontakten som følger med madrassen til et bad eller kjøkken vasken tappekran. Skru en ren slangen på den andre enden av kontakten. Skru vannseng filler vedlegg til den andre enden av slangen. Skru av madrassen påfyllingslokket og skru vannseng filler vedlegg i madrassen påfyllingshullet. Begynn å kjøre lunkent vann fra vasken og la madrassen til å fylle med 2 inches av vann.

9 Når vannseng madrass er bare delvis full, slå av vannet og justere madrassen for å være sikker på at den er plassert i midten av sengen. Det vil være for tung til å flytte når den er helt full.

10 Slå av vannet igjen og fullføre fylle vannseng madrass. Fortsett å fylle inntil madrassen hviler på 1/4 til 1/2 inches under vantet.

11 Med madrassen påfyllingslokket åpent, skyver et kosteskaft fra toppen av madrassen mot bunnen, hjelpe eventuelle luftbobler å flykte gjennom vannseng er påfyllingshullet. Skru madrassen lokket på plass.

Hint

  • Test hvor mye vann i madrassen ved å ligge på madrassen etter at du har fylt den. Hvis du kan ligge komfortabelt på senga uten kroppen din berøre bunnen pidestall, er madrassen korrekt utfylt.
  • Ikke koble varmeren til madrassen er fylt med vann. Oppvarming en tom vannseng kan skade madrassen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com