Tappekran Reparasjon: Typer av Kraner

May 6

Tappekran Reparasjon: Typer av Kraner


Vri eller dra i spaken, og vannet kommer ut. Dette er det enkle prinsippet bak stengeventiler kjent som kraner montert på hver vask, badekar og dusj. Når vannet ikke renner når du slår den på, eller holder flyter når du slår den av, reparere eller erstatte ventilen inne i en kran. Du vil møte en av fire typer ventiler inne i kranen.

kompresjons~~POS=TRUNC Ventiler

Før innføringen av single-håndtak blande kraner på midten av 1900-tallet, alle kraner hadde kompresjons ventiler. Kompresjons kraner har en gjenget ventilspindel til en skive er festet til bunnen. Når du slår håndtaket med klokken, tvinger ventilen vaskemaskinen mot ventilinnløpet til å stoppe vannstrømmen. Når denne typen tappekran lekkasje, du vanligvis må erstatte vaskemaskinen ved å skru mutteren som holder ventilen, løfte den ut og skru vaskemaskinen. Hvis du har hardt vann, kan du også nødt til å rydde mineralforekomster ut av ventilsetet.

Cartridge Ventiler

Mange single-håndtak miksing kraner, og noen to-håndteres seg, har patroner oppfunnet av Al Moen, for hvem Moen Company, en velkjent kranen produsent, er oppkalt etter. De sylindriske patroner er vanligvis laget av messing eller plast, og er utstyrt med O-ringer. Fjerne en er vanligvis et spørsmål om å fjerne håndtaket og en mutter eller klipp og trekke den ut. De fleste reparasjoner involverer erstatte O-ringer eller pakninger i vanninntakene, men patroner kan bli tett og bare trenger rengjøring.

Kuleventil Kraner

På midten av 1950-tallet, Delta tappekran selskapet introduserte kuleventil kranen, en annen type single-håndtak blandebatteri. Identifisere en kuleventil tappekran av den avrundede topp av ventilspindelen, hvor håndtaket er festet. Som en patron kran, kan du reparere en kuleventil ved å fjerne håndtaket og skru holdemutteren som holder ventilenheten. Det er ofte fjærbelastet, og fjærene slites ut. Bytt dem om nødvendig, og erstatte gummipakninger rundt ventil viker hvis de er slitt. Hvis ballen er sprukket eller sprukket, må du bytte ut det også.

Disc Kraner

Plater er den nyeste innovasjon i kranen ventilteknologi og minst utsatt for lekkasjer og andre problemer. Ventilenheten består av en lagdelt serie av tilliggende keramiske plater som beveger seg i forhold til hverandre for å styre vannstrømmen. Du må som regel skru mekanisme for å fjerne det når du må bytte ut gummipakninger i ventil viker. Disc mekanismer sjelden slites ut, men i tilfelle du mistenker ditt er defekt eller ødelagt, erstatte den, heller enn å prøve å demontere og reparere den.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com