Hvordan å rense et avløp

May 31

Hvordan å rense et avløp


Pleie- og kloakk spiller en viktig funksjon i drenering ut avfall og overflødig vann og holde et hjem skal fungere effektivt og harmonisk. Men gjennom i løpet av typiske, dag-til-dag aktiviteter, fra å kjøre oppvaskmaskinen og gjøre vaskeri, for å spyle toalettet og dusjing, kan hjemmet avløpssystem utvikle en tresko og begynner å sikkerhetskopiere. Hvis dette skjer, bør blokkeringen bli slettet umiddelbart. Den enkleste måten å fjerne en blokkering er med en elektrisk rørlegger slange.

Bruksanvisning

1 Finn rengjøring pluggen. Renses pluggen er der kloakken forbinder med et punkt utenfor huset ditt. Det kan også være i kjelleren eller garasje enn utenfor. Renses pluggen er en kort rør som vanligvis stikker ut fra hovedkloakkledningen i en diagonal retning.

2 Sett en bøtte under området rundt rengjøringpluggen før du begynner på arbeid. Det er sannsynlig å være en god del av urent vann og rusk som kommer ut av røret så vær forberedt. Lå noen gamle laken på bakken for å minimere rot.

3 Løsne lokket på renseplugg. Noen av disse kan skrus av for hånd, men en skiftenøkkel er vanligvis nødvendig. Hekte kjevene til skiftenøkkelen rundt hetten og skru det sakte mot klokken. Vann vil trolig flyte ut med hver sving så ta det steg for steg.

4 Fjern renseplugghette. Vannstrømmen bør etter hvert avta til bare drypp. Dekslet kan nå tas av uten fare for oversvømmelse.

5 Sett i en elektrisk rørlegger er slange inn i nærmeste stikkontakt. Pass på at slangen ikke er slått på før du begynner å løfte det inn i rengjøringsport. Disse enhetene kan være ganske kraftig så aktivere det tidlig kan være farlig. Slutte å mate slangen i når du kommer motstand. Dette vil være det første laget av blokkering.

6 Vri rørlegger slange på i henhold til produsentens instruksjoner. Slangen vil begynne å skjære gjennom blokkeringen. Slå av enheten og mate den dypere inn i røret når blokkeringen er klar. Fortsett å skjære gjennom eventuelle blokkeringer du støter på samme måte.

7 Ta rørlegger slange ut når alle blokkeringer har blitt ødelagt. Monter slangen inn i hoved avløp som går i motsatt retning og gjenta prosessen for å fjerne eventuelle blokkeringer. Drenering er en toveis gate, så du må sørge for at vannet renner fritt i begge retninger for å sikre at systemet fungerer som det skal.

8 Monter rengjøringplugghetten tilbake på plass og stram til med skiftenøkkel. Kjør vann eller skylle toalettet for å sikre blokkeringen er fjernet og avløp kjøre jevnt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com