Hvordan Lukk en veggåpning for Air Conditioning

April 14

Hvordan Lukk en veggåpning for Air Conditioning


Fjerne et klimaanlegg fra en vegg er en ganske grei oppgave. Men når den klumpete enhet og rammen er borte, sitter du igjen med et gapende hull i veggen. Du trenger ikke å være en entreprenør til å lukke en veggåpning, men du trenger kommer forberedelse. Før du fjerner veggen klimaanlegg, ha alle dine forsyninger på hånden. En stor vegg åpning utsetter hjemmet til fuktighet, insekter og utkast, slik at du ønsker å fullføre jobben raskt.

Bruksanvisning

1 Bruk åpningen med fire 2-av-4s. Måle lengden av toppen og bunnen av veggåpningen. Skjær to 2-av-4s for å passe til topp og bunn. Plasser bunnen 2-av-fire flate og sentrert i bunnen av ventilasjonsåpningen. Fest to-by-4 med 3-tommers skruer langs midtlinjen fordelt på 4-tommers mellomrom. Måle hver side av veggåpningen. Skjær to 2-av-4s til å passe. Plasser hver 2-av-fire flate og sentrert mot siden av ventilen. Skru inn hver 2-by-4 på samme måte som du installerte toppen og bunnen 2-av-4s.

2. Mål kanten av luftehullet åpning på innsiden av veggåpningen - ikke det indre av de to-for-4s. Skjær et ark med gips til å passe. Plasser gips over interiøret lufteåpningen. Installere et en-tommers skrue i hvert hjørne av gips i 2-av-4 ramme.

3 Tett hullene. Fylle det smale rom mellom gips panel og kanten av veggåpningen med sparkelmasse påføres med en liten sparkel. Plasser joint tape over de fylte hullene og glatt det på plass. Påføre et tynt lag av sparkelmasse over skjøten båndet. Bruk de resterende sparkelmasse for å fylle ut fordypninger i gips ark laget av skruehodene.

4 Cut isolasjon for å passe og plassere den inne i ventilasjonsåpningen, med papirsiden vendt interiøret. Ikke komprimere isolasjon.

5 Mål kanten av luftehullet åpning på utsiden av luftehullet - ikke det indre av de to-by-4s. Skjær et ark med kryssfiner til å passe. Plasser kryssfiner til utvendig lufteåpningen. Installere et en-tommers skrue i hvert hjørne av gips og inn i 2-av-fire ramme.

6 Dekk til utvendig og innvendig av det reparerte området med ytterkledning, helvetesild, stucco, panel eller egnet materiale for å matche veggen rundt. Forsegle skjøten mellom den gamle og den nye belegg med fugemasse om nødvendig. Legg et nytt lag med maling over hele veggen for å skjule reparasjon.

Hint

  • Eksisterende maling kan være vanskelig å matche. For en nøyaktig match, ta et bilde av den eksisterende malingen til din lokale maling sentrum, og de kan blande en eksakt farge kamp.
  • Se etter isolering med en minimumsverdi på R-13 eller høyere. Jo større R-verdi, jo bedre isolasjonen. Hvis området opplever ekstremvær, spør førsteamanuensis på ditt lokale Oppussing butikken for en anbefaling.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com