Bør Vanntett Drywall brukes i kjelleren vaskerom?

May 29

Vanntett gips er unødvendig for en kjeller vaskerom-med mindre det er grunn til å tro at vannet vil sprute rundt hele tiden. I de fleste tilfeller er tilstrekkelig vannavstøtende gips. Du kan kjøpe den på bygningen-forsyne butikkene og trelast verft.

Funksjon

Vanntett gips beskytter områder som støter vann direkte, for eksempel rundt dusj, badekar og vasker. Det blir ofte brukt som en Backer bord for flis.

Forebygging / løsning

Mold forebygging er absolutt viktig i kjelleren vaskerom, men vanntett gips er sannsynlig å være overkill. Bruk vannfast gips i stedet. Det er rimeligere og enklere å henge og finish.

Misforståelse

Mange tror vannfast gips-ofte kalt green-er vanntett. Men det er spesielt papir overflaten tåler bare små, sporadisk vannsprut.

betraktninger

Hvis du planlegger å bruke enten vanntett eller vannavstøtende gips, merk at deres produsenter kan anbefale å justere avstanden mellom taket og veggen stenderne for å oppfylle visse spesifikasjoner.

Expert Insight

Vanntett gips har mange navn, for eksempel betong bord, flis-Backer bord og lurer bord. Det er også brukt på gulv for å fungere som et substrat for flis.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com