Hva gjør du med Paperwhite Blomsterløk etter at de har blomstret?

February 21

Hva gjør du med Paperwhite Blomsterløk etter at de har blomstret?


Den enkleste av kraften i alle fjær blomstrende pærer, trenger paperwhite Narcissus (Narcissus papyraceus) ikke trenger en grøssende periode for å blomstre innendørs utenom sesongen. De kan også bli tvunget til å blomstre innendørs i rent vann. En gryte med Paperwhites er nok til parfyme et stort rom.

Omsorg for Foliage

Fjern blomstene etter at de visne. Holde potten av pærer i sterkt lys og vann som er nødvendig for å holde jorda fuktig, men ikke våt før løvet dør ned naturlig.

Plant Outdoors

Plant paperwhite pærer utendørs etter bladverket har stilnet, selv om de kan ta opptil tre år å blomstre igjen utendørs. Paperwhite Narcissus pærer er bare hardfør i US Department of Agriculture hardførhet soner 8 til 11, og vil ikke overleve vinteren i mer nordlige områder.

Forkast

Kast dem bort eller satt i komposthaugen. Fordi de er ømme pærer hører hjemme i det milde klimaet i middelhavsregionen, kan Paperwhites ikke plantes utendørs nord for USDA hardførhet sone 8. Etter at de har blitt tvunget til å blomstre ut av sesongen, pærer også tappet for energi for å bli tvunget til igjen og er beste forkastet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com