Hvordan du skal re-nivå en double Mobile Home

April 30

Hvordan du skal re-nivå en double Mobile Home


Double bobiler - brukes for familieboliger, hytter eller pensjonisttilværelse getaways - er dobbelt så bred som en typisk camping trailer og er installert i Camping nettsteder semi-permanent. Denne installasjonen innebærer utjevning tilhengeren og støtte den på bryggene. Over tid kan disse pirene bosette seg i bakken, slik at tilhengeren å bli ustabil. Løse dette problemet ved å løfte hengeren og plassere avstandsstykker mellom tilhengerens strålen og ramme.

Bruksanvisning

1. Trekk for å fjerne side listene på den ene side av tilhengeren. Dette gir deg tilgang til tilhengerens støtte bjelker.

2 Crawl under traileren og sett nivået på hovedbærebjelken i nærheten av hver bæresøyle. Hvis boblen på det nivået er ikke inne de to linjene, har brygga forliste.

3 Plasser jekken under hovedbærebjelken i nærheten av sunkne bryggen. Løft tilhengeren av bakken med jack til nivået viser nivå.

4 Stack 2-av-fire trelast på toppen av kaien inntil gapet mellom bærebjelken og bryggen er fylt. Hammer mellomlegg i den lille åpning mellom tømmeret og tilhengeren strålen.

5 Senk jack og dobbeltsjekke strålen for sin jevnheten. Sett på tilhengerens listene.

Hint

  • Jekken må ha solid grunn til å hvile på. Hvis bakken er myk, legg et ark av 3/4-inch kryssfiner under jack.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com