Hvordan konvertere en Grill fra en propan tank til en propan linje

March 26

Hvordan konvertere en Grill fra en propan tank til en propan linje


Når du blir lei av påfylling at 5-gallon propantanken som sitter under din gassgrill, bør du vurdere å henge opp apparatet til en propan linje koblet til hovedhuset tank. Konvertering fra mindre tank til en propan linje hektet av hovedboligpropantilførselen innebærer å måle avstanden fra grillen til større tanktilkobling. Når du vet det fjerne, kjøpe en propan tråd med kontakter fra en flytende propan (LP) gass forhandler. Noen jernvareforretninger også bære lange gassledninger.

Bruksanvisning

1 Slå av ventilen på liten tank du nå bruker under eller ved siden av grillen, snu bryteren på toppen klokken for å stoppe gasstrømmen. Også lukke hovedhuset tank ventilen. Kontrollknotten er på toppen eller ved en ende av tanken.

2 Koble fra og fjerne regulatoren fra den lille tanken og grillen med en tang. Du trenger ikke den delen fordi huset propantilførselen har sin egen regulator.

3 Mål avstanden mellom hjemmepropantilførselen og grillen. Denne målingen er lengden av gassledningen etter behov. Kjøp en gassledning fra en propan forhandler eller jernvarehandel. Propangass linje må ha en kopler i hver ende.

4 Hekt gassledningen til regulatoren på hoved propan tank, stramme forbindelse med tang. Den viktigste propan tank er vanligvis bak et hus. Kjør linjen under eller ved siden av huset dekk eller uteplass til grillen. Ikke kjør linje over bakken hvor det kan bli kuttet med en gressklipper eller hageredskaper.

5 Fest kontakten på den andre enden av gassledningen til gassmunnstykket på baksiden av grillen.

6 Åpne ventilen på hoved propan tank, og kontroller langs linjen til grillen for bevis på en lekkasje. Propan gjør en myk, hvesende støy og bærer en særegen lukt. Hvis du legger merke til disse tegn eller andre tegn på en lekkasje, steng tank og koble hver ende av gassledningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com