Hvordan løser jeg en Kenmore Stove 362-7352890 du?

June 5

Noen ganger kan en ovn ikke tenner hvis crud og sot har samlet seg inne i pilot. Hvis Kenmore komfyr modell 362-7352890 er å ha dette problemet, bør du løse problemet å hindre skade på piloten. Denne modellen er en gassovn med spesifikke instruksjoner om rengjøring forskjellige fra en elektrisk modell. Se brukerhåndboken som skriver en anmeldelse sikkerhetsregler og rengjøringstips før du rengjør piloten. Skikkelig rengjøring av serien kan holde Kenmore varer lenger.

Bruksanvisning

1 Rengjør piloten. Løft topplokket ved å trykke låsen til venstre eller høyre side av ovnen. Dytte en lang, tynn nål gjennom pilothull for å fjerne rusk og sot. Skrubb rundt piloten med en tøff-stritter tannbørste og natron til å fjerne klebrig mat film.

2 Skru ovnen hold på en lav innstilling. Tenn en fyrstikk, og hold det opp til pilot åpning for å teste.

3 Hvis tenningen mislykkes, rengjør tenneren eller keramiske knotten ligger mellom de to brennere. Børst gunk fra rundt tenneren med tannbørsten. Sørg for å skrubbe metall bakken som sitter over tenntråd også.

4 Ta av brennermonterings å rengjøre den thoroughly.To fjerne, ta brenneren enheten sin støtte arm ved å skyve den av brenneren ventilporten.

5 Shove en flaske børste inne i brennerenheten flash røret for å utvise skitt eller sot. Skyv en nål gjennom alle flash porten hull for å fjerne støv, og fjerne eventuelle rester med en tannbørste. Stikk nålen inne i brenneren ventil samt å fjerne eventuelle rester.

6 Sett alle delene som de var tidligere plassert, og lukk lokket. Test brenneren ved å vri på knotten på på en lav innstilling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com