Hva gjør jeg med mitt appelsintrær Før minusgrader?

July 31

Beskytte appelsintrær fra vinterværet er en av de viktigste delene av appelsintre omsorg. Sitrustrær er generelt intolerante av kaldt vær og harde fryse eller frost kan være dødelig. Men med litt lett-å-følge kunnskap, kan du være sikker på din appelsintre vil produsere en sunn avling av frukt neste sesong.

Know Your Variety

Studere ulike appelsintre. Noen varianter er mer kaldt hardføre og kan overleve selv i minusgrader, mens andre trenger moderate eller varme temperaturer hele vinteren. Varianter som bærer frukt tidlig i sesongen er bedre valg for kjøligere klima. Husk: appelsintrær er tropiske trær. De liker varmt og fuktig vær.

varme temperaturer

Appelsintrær dyrket i varmt klima som holder seg over frysepunktet for hele vinteren vil være fint med minimal omsorg. Sporadiske frost har vært kjent for å oppstå i selv de varmeste klima, derimot, så sjekk natten temperaturen ofte og dekker trærne i tunge tepper når temperaturen er ventet å falle under 32 grader.

Sporadiske Frost og fryser

Frost er korte perioder - noen timer vanligvis - når temperaturen synker under 32 grader. Dekk appelsintre i tunge tepper i disse periodene. Fryser varer lenger og er mye mer alvorlig når det gjelder helsen til appelsintre. Mens tepper kan fungere, kan du trenge ekstra varmekilder. Store lys eller lamper jobber for små eller mellomstore trær, mens større trær trenger en varmeovn.

Cooler og kaldt klima

Bortsett fra noen få hardføre sorter, vil appelsintrær dyrkes i kaldere temperaturer må bringes innendørs for vinteren. Pass på at treet er i en stor gryte med god plass til å vokse. Potten skal ha massevis av drenering. Før bringe den inn, la den akklimatisere seg til varmere temperaturer og lavere nivåer av sollys i to til tre uker ved å plassere den i et skur eller garasje. Dette vil også tillate feil å la treet. Når du er klar, ta treet inne og legg den i en solrik beliggenhet. Appelsintrær trenger mye sol, så et drivhus, solrom eller lyse vinduet er det beste stedet for treet. Tåke treet og til, særlig når husene kan bli veldig tørr i løpet av vinteren. Vann når toppen av jorda er tørr og roter treet månedlig.

Gjødsle

Vinter gjødsel er tilgjengelig for appelsin og sitrustrær med den optimale miksen av elementer for din treet. Følg instruksjonene nøye, for å sikre at du ikke over-gjødsle treet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com