Hvordan male over et tidligere malte Metal Lampe Base

August 1

Enten du fant det på et garasjesalg eller arvet det fra en tante, som er fantastisk kjekk metall lampe endelig din. Du kan vise den så snart du har gjort noe med den medtatte, sprakk maling dekker metallet. Spesielt med en gammel lampe, hvor metallinnhold er ukjent og maling kan føre basert, fjerne den gamle malingen krever fagkunnskap. Male over den gamle malingen krever litt forsiktighet, men er en mye tryggere gjør-det-selv-alternativ. Å male over et tidligere malte metall lampe base, følger du trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

Klargjøre Lampe

1 Dekk arbeidsområdet med plastfolie og sett på arbeidet klær og maske. Målet ditt er å beskytte både miljøet og deg selv fra mulige farlig bly maling rester. Hvis du vet at lampen ble malt i løpet av de siste fem årene, trenger du ikke å ta disse forholdsreglene, selv om en maske er fortsatt en god idé. Hvis du er i tvil om alder eller hva slags maling, bruke verneutstyr og finn ut hvordan du kan kvitte deg med bly-basert avfall i henhold til lokale forskrifter. Les advarsler nedenfor før du begynner på prosjektet.

2 Fjern eventuelle malingen med en sparkel (mindre riper på lampen vil bli dekket med maling). Sett på to sett med engangshansker og gni både malte og bare metalloverflater forsiktig med sandpapir, deretter med OO stålull. Målet ditt er å minske synlige sprekker, hvis det er mulig, og ru overflater nok for ny maling til å følge.

3 Tørk opp sliping rester, på lampen overflaten, arbeidsflate og klær med fuktig tørkepapir. Bag håndklær i plast og binde opp posen.

4 Påfør et tynt, jevnt lag med sparkel til dype sprekker i malingen i stedet for sliping hardt. Glatt spackle med hansker fingre. La tørke godt og sand lett.

Maleri Your Lamp Base

5 Påfør et tynt, jevnt lag med maling til bart metall og lappet-sprekk områder av lampe, ved hjelp av enten eller begge disponibel børster. La det tørke over natten. (Wrap børster, unrinsed, i plastfolie eller en plastpose, for å bruke for neste strøk.)

6. Påfør et tynt, jevnt lag med maling til hele overflaten av lampefoten. Forrige maling kan ha skjult noen fine detaljer på lampen, og legge mer maling vil gjøre det samme. Gjør det beste du kan med en liten børste for å fjerne overflødig maling på detaljer, men husk at du må ofre litt av detaljene for å gjøre et trygt maleri jobb. La tørke grundig. Bryt børster, unrinsed, for å holde dem smidig.

7 Legg til en andre tynt, jevnt lag med maling. La tørke grundig.

8 Rydd opp arbeidsområdet med en gang. Dumpe alt engangsutstyr - maske, forkle, hansker, fuktige håndklær og børster - inn i plastfolie du brukte til å beskytte arbeidet ditt område. Tie pakke sikkert og kast i henhold til lokale forskrifter. Vask arbeidsklær adskilt fra andre klær i varmt vann og vaskemiddel.

Hint

  • Mens bekymringer om mulig bly-maling forurensning kan virke overdreven, er det bedre å være safe than sorry. Frem til 1950-tallet, bly-basert maling var fortsatt lett tilgjengelig, og enda senere, litt av gamle reddet maling var akkurat det å gi et lite dekorativt objekt en ny look.Protect deg selv og dine omgivelser ved å behandle gammel maling "som om . " Bruk doble hansker for å beskytte huden, og tørke klær etter sliping med fuktig tørkepapir. Mellom stadier av å jobbe på lampen, la arbeidstøy i arbeidet ditt område og dusj og vask håret grundig. Beskytte deg selv beskytter familien din også. På det verste har du tatt flere forholdsregler enn du trengte til, men sikkerhetsmessige forhold.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com