Hvordan å holde en Mantle Runner sklir

August 26Ingenting kler opp en peis som en utsøkt mantel løper drapert over toppen av en mantel hylle. Hvorvidt stoffet er brokade eller chintz, damask, blonder eller fløyel, en mantel runner gir varme og gir en polstret overflate hvorpå å plassere favoritt lysestaker og delikat bilderammer. Dekoratører som ikke viser gjenstander på toppen av mantel løperen bruke en ikke-slip gripe underlag eller kitt for å holde mantel løperen på plass.

Bruksanvisning

Non-Slip Rug Gripper eller gummi-basert Hylle Paper Trick

1 Plasser utbrettet mantel runner på et flatt underlag. Rull teppet gripe eller hylle papir og legge den på toppen av mantel løper for å hjelpe deg med å måle bredden og lengden på gripe materiale som er nødvendig for å holde mantel løperen på plass. Alternativt måle mantel løperen med et målebånd, deretter måle lengden på gripemateriale. Skjær griperen materiale med saks for å passe til lengden og bredden av løperen.

2 Rengjør støv, stearin eller annet rusk fra mantel hylle med en støvklut.

3 Legg gripemateriale direkte på mantel, deretter plassere mantel løper på toppen av griperen. Den semi-tacky gripemateriale sikrer løperen på plass.

Museum Putty

4 Legg den mantel runner på et flatt underlag. Sørg for at løperen ligger på sin ferdig side med ryggen eller uferdige siden opp.

5 Knip av flere krone-størrelse klatter av klebrig museum kitt, så formen med fingrene for å lage en liten sirkel av kitt. Flat ut massen slik at den ikke skaper klumper i mantel løperen.

6 Plasser kitt prikker langs omkretsen av mantel runner ca 6 til 8 inches fra hverandre for å dekke lengden av materialet. Trykk forsiktig ned på kitt for å sikre en lav profil på stoffet.

7 Legg mantel runner kitt siden ned på toppen av mantel hylle. Trykk ned på toppen av stoffet på kitt prikker for å sikre kontakt mellom syklisten og mantel.

Hint

  • Ikke bruk selvklebende hylle papir.
  • Ikke bruk museum gel; det kan flekke stoffer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com