Slik fjerner Auctiva

June 4

Slik fjerner Auctiva


Auctiva er et nettbasert auksjonssystem som fungerer utelukkende med eBay auksjon plattform. Oppføring eBay-auksjoner gjennom Auctiva kan du planlegge din auksjon, design maler, verts bilder, konfigurere salg av opsjoner og planlegge notering ganger. Ved å bruke Auctiva programvare vil du ikke lenger trenger å bruke eBay auksjon notering grensesnitt. Men hvis du bestemmer deg for å slutte å bruke Auctiva, må du følge en bestemt prosedyre for å fjerne den fra eBay-auksjoner.

Bruksanvisning

1. Logg deg inn på din Auctiva konto ved å skrive inn brukernavn og passord på hjemmesiden. Klikk på "Min konto" etterfulgt av "Avbryt konto" som ligger på venstre side av siden. Klikk "Yes" for å bekrefte at du ønsker å avslutte kontoen. Du vil motta en e-post fra Auctiva bekrefter din konto kansellering.

2 Logg deg på eBay-konto. Rull nedover på siden og velg oppføringen du vil redigere under "Active Selling" -kategorien.

3. Klikk på "Revidere Listing" og bla nedover siden til du kommer til "HTML beskrivelse."

4 Hold markøren over HTML beskrivelse, og klikk så markøren beveger seg inne i boksen.

5 Trykk på "Ctrl" og "F" tastene samtidig og skriv "ASW" i pop-up boksen. Markøren flyttes automatisk til den første forekomsten av ASW i HTML-koden. Marker alle HTML fra den første forekomsten av ASW til du kommer til den andre forekomsten.

6 Høyreklikk på den merkede koden, og velg "Slett" fra pop-up-listen. Koden vil bli slettet.

7 Klikk "Lagre endringer" nederst på siden. Gjenta denne prosessen for hver eBay auksjon som ble oppført gjennom Auctiva.

Hint

  • Når du sletter HTML, sørg for at du ikke sletter noen kode før eller etter ASW eller det vil påvirke utseendet på oppføringen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com