Hvor å Feilfri Hotel Gardiner

June 22

Hvor å Feilfri Hotel Gardiner


Rengjøring hotell gardiner bør gjøres på en halvårlig basis for å unngå smuss og lukt buildup, som kan oppstå i den travle omgivelser funnet på et hotell eller motell. Mens vanlig annenhver måned støvsuging med en slange vedlegg er nødvendig, bør selve rengjøringen skje en gang på våren og en gang i høst. Jobben er ikke en vanskelig og effektene kan lyse og friske opp et rom betraktelig.

Bruksanvisning

Hvor å Feilfri Hotel Gardiner

1 Ta gardinene ned fra gardin stang. Hvordan du utfører denne oppgaven vil avhenge av stilen av gardin stang og kroker brukes. Sjekk vaskeetiketten. De fleste offentlige steder, for eksempel hoteller, kjøpe vaskes i maskin gardiner for enkel omsorg. Når du har bestemt at du kan vaske dem, ligge dem flatt på gulvet og måle lengden og bredden på gardinene. Noen liten krymping kan forekomme, noe som vil kreve en mild strekk til opprinnelig størrelse.

2 Plasser gardinene i en tørrere og kjøre en kort ti minutters syklus uten varme for å frigjøre gardinene fra taper støv bygge opp.

3 Fyll en vaskemaskin med kaldt vann. Sett i en meget mild såpe, for eksempel en som vanligvis brukes for håndvask. Vask gardiner på en kort syklus, en eller to av gangen, avhengig av størrelsen av vaskemaskinen.

4 Tørre gardiner i tørrere uten varme. Velg den lengste innstillingen for å få mest mulig fuktighet mulig ut av gardinene. De vil komme ut damp, som er det du ønsker. Hvis de er fortsatt betydelig våt deretter kjøre dem gjennom en annen syklus. Du må kanskje gjøre dette et par ganger for svært tunge, foret gardiner.

5 Iron bak gardinene umiddelbart etter fjerning dem fra tørrere. Fuktigheten vil gjøre for enklere stryking og stretching. Etter stryking, legge ut hotellet gardin flatt på gulvet og du måle. Hvis det har oppstått noen svinn, forsiktig strekke langs sømmene før teppet når ønsket størrelse og rehang til helt tørre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com