Hvordan lysere fargen på Wood

June 20

Hvis du ønsker å lysne et mørkt stykke tre, er det flere måter å gjøre dette avhengig av hvor mørkt veden er, hvor lett du ønsker veden skal være og om det har vært tidligere beiset eller malt. Følgende trinn viser deg hvordan å lysne fargen på treverket.

Bruksanvisning

1 Bruk en maling og lakk remover å kle av den eksisterende finish hvis treet er tidligere malt eller beiset.

2 Vask trestykket ned med white spirit som vil fjerne noe av maling og lakk remover som fremdeles kan være på veden. La veden sitte for et par dager for å la den tørke helt.

3 Påfør et klart lag med lakk hvis veden er på et akseptabelt farge på dette punktet.

4 Påfør Del A av en todelt-tre blekemiddel (natriumhydroksid) til skogs med en pensel hvis du ønsker veden skal være lettere fortsatt. La dette settet på tre til fem til ti minutter eller i henhold til produsentens anvisninger.

5 Sett del B (hydrogenperoksid) på tre med en pensel. Tillat denne delen for å stille i fire timer og så vaske det av med en blanding av halvt hvit eddik og halvparten vann blanding. Tillate veden å tørke over natten.

6 Gjenta blekemiddel prosessen hvis veden er fortsatt for mørkt.

7 Stain veden fargen du velger og lakk.

Hint

  • Etter påføring del A todelte tre bleike veden kan begynne å se mørkere. Ikke bekymre deg om denne delen av prosessen. Treet vil få lettere når du har brukt del B.
  • Fuktigheten vil føre til at korn til å stige etter at du bleker treverket. Sand veden ned med 120-strø sand papir og finish sand det med 180- til 220-strø sand papir for å lage tre glatt igjen.
  • Bruk gummihansker, vernebriller og åndedrettsvern når du arbeider med blekemiddel.
  • Bland aldri blekemiddel med andre kjemikalier.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com