Pink & Black Room Ideas

August 6

Pink & Black Room Ideas


Dekorere et rom kan være en stor kostbar prosess, så planlegging kan gjøre hele forskjellen når du tar på et nytt prosjekt. Siden malingen er den rimeligste måten å makeover et rom, for å oppnå en svart og rosa tema riktige farger er alt. Hvis du har et bestemt møbel eller kunst som du liker, gjør det navet og baserer dine farger rundt det.

Feng Shui

I Feng Shui, farger har fysiske betydninger som i stor grad kan påvirke ditt humør og bevissthet. Svart representerer makt, autoritet og respekt, men også mye svart vil skape en følelse av fortvilelse og undergang. Pink er i familien av røde, som representerer sensualitet og romantikk, selv om rosa inneholder elementer av hvitt som tar på en mer uskyldig form. Pink er en øm og omsorgsfull sensualitet, og vil bringe elementer av hjertet inn på et rom. Pink er forbundet med kjærlighet, og vil resultere i en pleie plass. Ved å velge dypere nyanser, vil plassen bli mer lidenskapelig, lysere nyanser vil ta på seg en mer uskyldig tone. For en svart og rosa Feng Shui plass, bør du vurdere en lys rosa som hoved skygge, og svart som en aksent farge for et rom som er både pleie og styrke.

naturlige Shades

Selv om det er mange folks instinkter å velge lyse friske farger, er en mer nøytral og forfriskende tilnærming til å velge mer naturlige farger. I maling kan dette bety å bruke både miljøvennlig maling og naturlige nyanser som gjenspeiler en jordnær følelse. Dette kan gjøres ved å velge en organisk nyanse av rosa som representerer en bestemt naturlig fargetone, eller velge en farge med jord brunt eller grått blandet i. En lysere nyanse av rosa er ideelt, da de svarte aksenter kommer til å gjøre sin del for å oppveie lyse farger, og du kan alltid bruke lysere, dypere rosa som aksenter også.

møbler Paint

Den enkleste måten å Refinish et stykke av gamle møbler er med et strøk maling. Vanligvis må du bruke en stripper for å fjerne den forrige finish, men det er spesielle maling du kan kjøpe som kan brukes på toppen av forrige finish. Finne lignende stykker av møbler som brukes er den beste måten å oppnå dette feat hvis du er på et budsjett, som du kan finne brukte sidebord og kommoder i beklager form for svært billig. Så lenge de er strukturelt lyd, kan et nytt strøk med maling bringe nytt liv til gamle, slitte tre stykker. Denne malingen også kan brukes på mindre kunststykker.

Accents

Hvis du velger en lys nyanse av rosa som bass farge på veggene, vil du ønsker aksent rosa for å matche, selv om de er en annen nyanse. Hvis møblene er ikke rosa, kan du fortsatt knytte det til temaet ved hjelp av rosa og svart kaste puter. Hvis du dekorere et soverom, kan du matche dyne og tepper også. Svart kan være en subtil aksent som gjør hele forskjellen så lenge det brukes med måte. Tenk på det som et omriss i stedet for en vegg, hvor målet er bare å trekke deg inn i resten av rommet. Hengende svarte gardiner kan være dristig, men det fungerer i mange tilfeller, spesielt hvis du henger sorte bilderammer eller hengende hyller.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com