Hvordan Clean Pet Flekker fra Husholdningenes Møbeltapetsering

August 7

Hvordan Clean Pet Flekker fra Husholdningenes Møbeltapetsering


Mange av oss behandler våre kjæledyr som en av familien, la dem sove på vår husholdning møbeltrekk. Kanskje du har et kjæledyr som sniker seg opp på sofaen eller stoff-dekket stol fra tid til annen. Hvis din hund eller katt har vært på stoppede møbler, kan du ha stygge pet flekker å fjerne. Før du kaster møbler eller din dyrebare kjæledyr, er det noen husholdning og kommersielle elementer du kan bruke til å fjerne flekker og lukt fra møbeltrekk.

Bruksanvisning

1 Fjern slam fra møbeltrekk ved å bruke en liten håndfull av hvite, skum barberskum på flekken. La skummet sitte og suge inn i stoffet i ett minutt, deretter blot flekken med en ren fille. Prøv den samme teknikken, men la skummet sitte over natten. Sug opp restene med en støvsuger.

2 Fjern dyr spy flekker fra møbeltrekk ved første øste opp spy med et papirhåndkle og forkaster den. Dryss salt på flekken og dekke den med en fuktig klut. La fille i stedet for tre timer, slik at salt kan jobbe på flekken. Når du fjerner fuktig klut, bør flekken være borte.

3 Sug opp pet urin fra møbeltrekk så snart som mulig med et lag med tørkepapir og avis. For det første gjelder det lag av papirhåndklær, deretter avisen slik at urinen vil bli absorbert inn i papiret. Gjenta denne prosessen til fuktighet er borte. Spray området med vann for å skylle. Vakuum området med en våt-tørr vakuum for å fjerne vannet.

4 Bruk et kjæledyr lukt Neutralizer på området som var farget etter at den har tørket. Følg instruksjonene på lukt nøytraliserende. Det bør fjerne lukt og holde kjæledyret fra å vende tilbake til stedet og urinerer på den igjen.

5 Bruk møbeltrekk renere å gjenstridige flekker som du ikke kan fjerne med andre behandlinger. Hvis alt annet mislykkes, må du kanskje ringe en møbeltrekk rengjøring fagperson som kan bruke en mer potent løsning og heavy-duty damp renere på møblene dine.

Hint

  • Test alltid et lite, uanselig område av møbler med de anbefalte rengjørings behandlinger før du bruker den på flekken for å sikre din møbeltrekk vil ikke bli skadet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com