Hva er tilbøyelig tak?

August 13

Hva er tilbøyelig tak?


Tak i en hjemmehjelp gi hjemmet en viss type utseende eller følelse. Mange boliger har flate tak, mens andre boliger har skrå tak. Hjemmene som har hellende tak i noen rom ofte også inkludere typer tak i andre rom eller områder av hjemmet standard eller andre.

skrå~~POS=TRUNC Himlinger

Skrå tak er ofte i stand til å gjøre et rom føler seg mer romslig. En tilbøyelig taket er rett og slett et tak som skråner fra et høyt punkt før den ender sin skråning som den møter en vegg. Store rom med hellende tak som er høyt over gulvet gir en åpen og romslig følelse til rommet. På den annen side kan skrå tak som ikke er høyt over gulvet lage et rom føler stram og stengt av. Disse tak noen ganger gjøre interiørdesign vanskelig når taket skråner oppover fra toppen av en kort vegg. Det er noen ganger vanskelig å plassere elementer som høye kommoder eller lamper mot veggen fordi taket er for lavt.

brettet tak

Brettet tak er forskjellig fra skrå tak fordi de ikke er skråstilt slik skrå tak er. Men brettet tak er ganske forskjellig fra tradisjonelle flate tak som du finner i de fleste hjem. En brettet tak og har et ytre lag som omgir rommet som er flere inches lavere enn resten av taket som ligger på innsiden av disse ytre kanter. Brettet tak gir en følelse av plass uten tomheten som er noen ganger forbundet med skrå tak.

Cathedral Himlinger

Noen anser katedralen tak for å være en type tilbøyelig taket. En katedral tak stiger oppover til den når et høydepunkt, men dette betyr ikke nødvendigvis at oppstigning fra veggen til høydepunktet er rett. Under taket kan ha en rekke forskjellige vinkler. En katedral taket kan starte ut som en skråning, og deretter gå flatt, deretter være tilbøyelig igjen.

Cove Himlinger

Du kan gjenkjenne en bukt taket av sin buede formen. Faktisk vik tak er forskjellig fra skrå tak takket være sine buede former. En vik tak er ofte brukt i døråpninger og korridorer for å gi rommet eller området hvor taket ligger en tunnel-aktig preg. Cove tak kan være dramatiske og høy, eller de kan være omtrent det samme høyde eller bare litt høyere enn andre tak i hjemmet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com