Hvordan man kan sammenligne Vinyl svømmebasseng til glassfiber

July 12

Hvordan man kan sammenligne Vinyl svømmebasseng til glassfiber


En av de største fordelene med vinyl-side bassenger er at de er billigere å installere i forhold til glassfiber bassenger, men vinyl er utsatt for lekkasje og strukturelle skader. Derimot, glassfiber bassenger er mer solid og ikke alle krever mye vedlikehold. Når du kjøper en pool, holde disse tingene i tankene, og ikke glem å spørre venner, familie eller naboer om sine erfaringer med bassenger.

Bruksanvisning

1 Tenk utforming restriksjoner. Det er ikke mange tilpasningsmuligheter for glassfiber bassenger, som kommer til deg pre-laget. Vinyl bassenger, men har mange ulike alternativer når det gjelder form og farge.

2 Tenk basseng vedlikehold faktorer, som for eksempel alger penetrasjon og tiden du trenger å bruke omsorg for bassenget. Med vinyl lined bassenger, kan alger vokser i sprekker i vinyl, at du må bruke mer tid og timer per uke gjør at bassenget er rent. Glassfiber er så glatt at alger er lett tørkes av med en børste. Dette hjelper deg å opprettholde din pool kjemi uten så mye hassle, ifølge leisurepoolsusa.com.

3 Fokuser på din Pools lang levetid. Mens vinyl bassenger trenger vinyl fôr erstattet med noen få år, kan en glassfiber basseng vare livet ut.

Hint

  • En vinyl-lined bassenget vil koste ca $ 7000 til $ 16 000 for å installere, mens en glassfiber basseng kjører $ 15,000- $ 25,000 å installere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com