Hvordan bruke hvit eddik sette Coffee Stained Fabric

August 22

Hvordan bruke hvit eddik sette Coffee Stained Fabric


Spilling kaffe på din favoritt skjorte, møbler eller tepper kan raskt ødelegge en dag. Den gode nyheten er imidlertid noe du vanligvis har på hånden - housekeeping juggernaut eddik - kan bidra til å løfte disse irriterende flekker før de setter.

Bruksanvisning

Klær

1 Blot området med en frotté eller annet absorberende klut før det er ganske tørt. Aldri gni fordi trykket kan gjøre flekken satt i dypere.

2 Bland sammen en løsning av like mengder vann og eddik. Blot blandingen på det berørte området med en klut.

3 Vent noen minutter og tørk området og eddik løsning tørr med frotté. Du trenger ikke å skylle ut eddik.

4 Vask klær i henhold til vaskeanvisningen.

Tepper og Møbeltapetsering

5 Pat stedet tørr med en frotté eller annet absorberende klut.

6 Kombiner en løsning av en del eddik og to deler vann. Test løsningen på et skjult eller diskret del av teppet eller møbeltrekk for å sørge for at det ikke gjør noen skade.

7 Hell eller pat, avhengig av størrelsen av flekken, eddik løsning på farget område. Dab, husker ikke gni, til flekken forsvinner.

8 Blot området med en fuktig, ren klut til å skylle og bli kvitt noen av eddik lukt. Lufttørk eller tørk med en ren, tørr klut.

Hint

  • Det er viktig å huske på å aldri bruke varmen, inkludert varmt vann, til en kaffe flekken fordi varmen vil låse flekken i. Som regel ikke kaste klærne i tørketrommelen før du vet sikkert flekken er borte.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com