Hvordan lage en gangvei til huset ditt

September 15

Hvordan lage en gangvei til huset ditt


Mange forstads boliger har regelmessige sement fortau går hele veien opp til veranda. Hvis din hjemme har ennå ikke hadde en gangvei satt i, har du mulighet til å skape et annet utseende. Gangveier laget av belegningsstein kan være attraktive alternativer til strømmet sement fortauet. De er mye enklere å installere og mye mindre kostbart. Undersøke på ditt lokale hagesenter for å se utvalget av brostein de bærer. Du kan bestemme at en konkret fortau er ikke veien å gå for ditt hjem gangvei.

Bruksanvisning

1 Legg dine belegningsstein ut på tunet for å simulere den veien som du vil lage. Flytt steinene rundt til du har oppnådd et attraktivt mønster. Eksperimenter med kurver og S-figurer samt rette linjer. Når du har bestemt deg for en design, la steinene på plass mens du gjør prosjektet.

2 Ta den første steinen på linje og grave opp gresset som var under den. Grave seg ned til en dybde av steinen tykkelse, pluss 2 inches. Grave hullet så jevnt som mulig, prøver å gjøre basen nivå.

3. Hell en 2-tommers lag av sand inn i hullet. Glatt sanden ut med spade. Pund sand flate for å gjøre den kompakt i hullet. Bruk nivå for å være sikker på at sanden skaper en helt flat overflate.

4 Plasser den første brostein inn i hullet. Overflaten av steinen skal være på nivå med overflaten av smuss. Gresset rundt steinen bør holde seg høyere enn stein overflaten.

5 Fortsett å grave hull og sette inn belegningsstein til du er ferdig med hele gangvei.

Hint

  • Hvis steinen blir skjev etter et år eller to, løfte det opp og legge mer sand for å utjevne det igjen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com