Blomster til Plant i Planters

June 10

Blomster til Plant i Planters


Økende blomster i beholdere eller planters skaper farge i hagen eller en liten plass, for eksempel en kortstokk eller uteplass. Planters brukes av begynner gartnere som ønsker å prøve ut en liten plass først, opplevde gartnere å markere en spesiell plante og eldre mennesker med bevegelseshemninger.

Velge en Planter

Enhver beholder som inneholder jord og har dreneringsevne kan brukes som en planter for blomsterplanter. Beholderen bør ikke være så stor at det er vanskelig å bevege seg når de er fylt med jord og planter, eller så liten at plantene blir overfylt og har ikke plass til å vokse. Planters er tilgjengelig i barnehagen handelen i en rekke farger og størrelser. Velge en planter som er halvparten av den endelige høyde av plantene som den inneholder.

Velge blomster til Plant i Planters

De beste blomstrende planter for en typisk planter er de ikke mer enn 12 til 18 inches høy. Taller blomstrende planter velde planter eller droop. Blomstrende planter som kaskade over på siden av beholderen er attraktive. Blomstrende planter som passer for beholdere er: petunia, verbena, Impatiens, fuchsia, Dianthus, calendula, begonia, miniatyr løvemunn, dverg Zinnia, dag lilje, miniatyr dahlia, dverg solsikker, pelargonium, alyssum, periwinkle, påskeliljer, hyasint og miniatyr roser. Velg blomsterplanter med liknende fuktighet og sollys krav for å plante i samme container.

Planting blomsterplanter i containere

Legg ert grus eller noen småstein til beholderens bunn før du legger jord. Dette hindrer at dreneringshullene fra å bli tilstoppet av sammenpresset pottejord. Bruk ny blomsterjord fra en lukket beholder. Potting jord utsatt for utendørsforhold kan inneholde insekt egg eller sykdom patogener. Fyll beholderen tre fjerdedeler fulle med potting jord og plante blomstrende planter på samme nivå som i beholderne. Dersom beholderen er sett fra en side, er høyere-voksende planter plantet i ryggen. Dersom beholderen er sett fra alle sider, blir de høyere-voksende planter plantet i midten. Den laveste voksende og brusende planter er plantet på kanten av beholderen. La en tomme plass mellom toppen av beholderen og toppen av jordsmonnet. Legg en 1-tommers lag av mulch over jord og rundt plantene for å bevare fuktighet og skape et enhetlig utseende.

Container Plant Care

Vann planter så ofte som nødvendig for å holde jorda fuktig, men ikke våt. Hvis for mye vann tilsettes, røttene råtne i den varme, fuktig jord. Hvis for lite blir lagt plantene wilt. En gang i uken, vann tungt slik at vannet renner gjennom planter og ut dreneringshull. Dette bidrar til å vaske akkumulert gjødningssalter gjennom jordsmonnet Befrukte beholderen en gang i uken med en vannløselig gjødnings egnet for plantebeholdere fortynnet til halv styrke. Tidsbestemt utgitt granulære gjødsel vanligvis ikke vare gjennom hele vekstsesongen, og full styrke vannløselige gjødsel programmer kan brenne røttene av plantene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com