Slik fjerner Pine Sap uten å skade klarlakk

August 31

Slik fjerner Pine Sap uten å skade klarlakk


Tre saft er en rotete element som kan synes å ødelegge overflaten av alt det drypper på. Dens utseende er spesielt nedslående når du oppdager det har dryppet på bilen eller hjemme. Tre saft, derimot, er lettere å fjerne enn de fleste tror. Denne metoden er trygt for huset maling, billakk og utendørs apparater som gressklippere, luke eaters og spader.

Bruksanvisning

1 Sug overflaten som er dekket i tre sap med varmt vann. Dette vil lett smelte treet sap, og gjøre det mer overkommelig å fjerne. Ikke gni treet sap ennå; det vil være vanskeligere å fjerne hvis de sap utstryk.

2 Bløt gammel fille i rubbing alkohol og gjelder for sappy overflaten ved hjelp av sirkelbevegelser. Hvis sap er en tomme tykk eller mer, plasser fille over hånden, klemme saften med rag-dekket hånd og dra. Denne fremgangsmåte vil gi en mindre mengde av saft for å fjerne med den sirkulære bevegelse, noe som gjør fjerningen mye enklere.

3 Skyll overflaten med varmt vann. Hvis det er noen saft igjen på overflaten, gjenta trinn to. Sørg for å fjerne alle spor av saft. Hvis noen sap gjenstår, vil det samle støv og sannsynlig ripe opp overflaten neste gang du prøver å rense den.

Hint

  • Sørg for å skylle alkohol fra en malt overflate. Alkohol kan dempe maling, og få den til å boble eller sprekk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com