Hvordan legge til dekorative trim til en innebygd Bokhylle

November 13

Hvordan legge til dekorative trim til en innebygd Bokhylle


Innebygde bokhyller er en del av en rommets innredning, som gir lagringsplass for bøker og samleobjekter. Men noen innebygde bokhyller har enkle, rette linjer som er designet for å være mer funksjonell enn attraktivt. Ved å legge til pre-laget dekorative trim til de fremre kantene på bokhyllen, vil du umiddelbart oppdatere den og dramatisk endre utseendet på hele rommet. Dekorative trim kommer i et bredt spekter av stilarter fra forenklede å utdype bla arbeid.

Bruksanvisning

1. Plasser et målebånd på toppen av den ene side av den innebygde bokhylle og måle ned til gulvet for å bestemme lengden av siden.

2 Legg to stykker av trim på et flatt underlag og bruke målebånd og en blyant for å overføre målingene på dem. Kutt trim langs blyantmerker ved hjelp av en håndsag.

3 Hold ett stykke trim opp til venstre side av bokhyllen på stedet der den skal installeres. Hold trim på plass med en hånd og plassere et nivå horisontalt langs toppen. Juster trim til luftboble i den grad er sentrert. Ikke bekymre deg om noen hull nær veggen.

4 Nail trim på plass med en hammer og etterbehandling negler. Plasser en spiker på toppen av trim, en i midten og en på bunnen.

5 Se på kanten av trim der den møter veggen og identifisere den største gapet. Plukk opp en skriftlærd verktøy, som består av et metall innlegg og en blyant, og plasser metall delen mot veggen. Juster skruen på toppen inntil spissen på en blyant linje med kanten av trim nærmeste veggen.

6 Skyv den skriftlærde verktøyet hele veien opp og ned trim for å lage en linje der du vil kutte den slik at den ligger i flukt med veggen. Fjern negler fra trim ved hjelp av baksiden av en hammer og plasser trim på et arbeidsbord.

7 Sett på vernebriller og støvmaske. Skjær langs blyantlinje med en sirkelsag.

8 Snu trim over og påfør et tynt lag med trelim. Plasser stykke trim tilbake til riktig sted, men skyver den helt inntil veggen. Det bør ikke være noen synlige hull. Spiker det på plass med etterbehandling spiker og en hammer, avstand neglene på 8- til 10-tommers mellomrom.

9 Gjenta prosessen for å installere trim på høyre side av den innebygde bokhylle.

10 Place et målebånd på toppen av bokhylla på kanten av side stykke trim. Strekk den over bokhylle og stoppe der den andre delen av side trim starter. Gjenta prosessen for å måle bunnen horisontalt spor av bokhyllen.

11 Overfør målingene på trim med en blyant og målebånd. Skjær linjene av rett å bruke en håndsag eller sirkelsag.

12 spre et tynt lag av tre lim på baksiden av topplaten og plassere den i flukt med taket. Spiker det på plass med etterbehandling spiker. Gjenta fremgangsmåten med lavt trim stykke, men skyver den ned i plan med gulvet.

13 Place tuppen av en spiker sett verktøy på toppen av hver spiker hode. Trykk på verktøy en gang med hammer å synke hodet på spikeren inn i trim. Fyll toppen av spikerhodene med tre kitt eller en voks blyant.

Hint

  • For et mer dekorativt utseende til trim, kuttet hvert endestykke i en 45-graders vinkel, kalt en gjæringssnittet. For å gjøre dette, legg enden av trim i en gjærkasse og sette inn en håndsag i sporet merket 45. Kutt ned gjennom trim ved hjelp av sporet som en veiledning.
  • Du trenger bare å bruke den skriftlærde verktøyet på kantene av bokhylle som er flush med en vegg.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com