Slik feilsøker kegerator Skum

December 28

Slik feilsøker kegerator Skum


Kegerator systemer tillater huseiere å ha fatøl enten innendørs eller utendørs i den komforten av deres hjem. Skapet har en tønne øl og holder det kjølig mens karbondioksid (CO2) gir press for øl å reise fra en linje på tønne gjennom tuten for å helle. Når CO2 trykket er for høyt, har øl økende nivåer av skum når du skjenker og øser svært raskt fra tuten. En økning i øsende hastighet gir ekstra skum til øl som det går inn i et krus og sprut.

Bruksanvisning

1 Plasser en liten flat skrutrekker i skruen på regulatoren foran. Vri skruen litt til venstre for å redusere CO2-trykket og redusere øl hodet. Dette vil redusere mengden av CO2, blandes inn i væsken gjennom linjene slik at øl øser mer langsomt med mindre skum. Den optimale tjener trykket er mellom 5 og 12 psi. Foreta justeringer opp eller ned på regulatoren festeskruen til skum forsvinner.

2 Hold briller på en 45-graders vinkel når du skjenker øl for å redusere mengden av skum i hvert glass. Denne fremgangsmåte leder øl inn i siden av et glass eller krus stedet for å holde den rett opp og lede øl til bunnen av beholderen. Ølet reiser en kortere distanse på siden av et glass, sprut mindre og skaper mindre skum per krus. Som krus fills, tips det oppover for å holde øl fra spilling ut av toppen.

3 Rengjør øl linjene mellom kegs øl med øl linje rengjøring kit. Disse pakkene har en plast jug med en pumpe for å mette og rengjøre innsiden av øl linjer og eliminere avfall. Når CO2-bobler møte med en flekk av rusk i linjen, skaper CO2 et overskudd av bobler på kontakt og gjør øl skummende.

Hint

  • La en ny tønne sitte og slappe av i minst fire timer etter tapping før helle øl. Dette gjør at skummet inne fra transport tønne å bosette seg.
  • Nivå en kegerator for best resultat i øsende krus øl.
  • Rengjør tuten og alle beslag på en kegerator med et rensesett for å fjerne eventuelle rester og desinfisere linjene.
  • De fleste merker av øl tjene godt ved en temperatur på 38 grader Fahrenheit.
  • Lengre og større linjer krever mer trykk for å skyve øl gjennom den ekstra lengden og diameteren til linjen. Øk trykket for å tillate noen skum på hver krus, slik at øl ikke går flatt før tønne er tom.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com