Solar Power på overskyete dager

August 15

Solar Power på overskyete dager


Overskyete dager betydelig redusere solenergi fordi mindre sollys er tilgjengelig for solcellepaneler. Mengden strøm som solcellepaneler produserer på en overskyet dag, avhenger av om det er litt overskyet eller overskyet og veldig mørk.

Forhold

Den solenergi tilgjengelig på en overskyet dag vil avhenge av tid på året og variable værforhold. Ifølge SolarHome.org, kan halvparten så mye elektrisitet produseres på en lett, overskyet dag enn på en dag med optimal sollys. Energiproduksjon kan slippe til så lite som 5 til 10 prosent hvis været er mørk og overskyet. Mindre strøm er tilgjengelig i løpet av vinteren fordi vinterdager har færre timer med sollys.

Lagring av Solar Energy

De fleste hjem solcellesystemer er koblet til et batteri lagringssystem eller en hovedstrømnettet, som kompenserer for redusert sollys når været er overskyet og i vintermånedene. Solbatterier lagre overskytende elektrisitet generert når solen skinner, og den lagrede makt kan brukes ved behov.

geografiske Betraktninger

Hvis du vurderer å bruke solcellepaneler som energikilde, ta hensyn til værforholdene der du bor. Forskning hvor mange timer med sollys din Området gjennomsnitt årlig. Dette vil hjelpe deg å vurdere om solcellepaneler er kostnadseffektive, og om du også trenger å være koblet til en hovedstrømnettet. I Vermont, for eksempel en gjennomsnittlig hjemme med solcellepaneler trenger en ekstra strømkilde, ifølge University of Vermont Solar Energy Project.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com