Hvordan bli kvitt Melete Bugs (aka Woolly Bladlus) på dine planter

September 15

Hvordan bli kvitt Melete Bugs (aka Woolly Bladlus) på dine planter


Når melete bugs invadere en plante eller hage, er det viktig å begynne å behandle de berørte anleggene og kvitte seg med melete bugs så snart som mulig. Venstre ubehandlet, kan en koloni av melete bugs ødelegge en plante eller hage. Teknikkene som brukes til å kvitte seg med melete bugs spenner fra ulike giftstoff til flere miljøvennlige hjem rettsmidler. Som noen gang du velger, være årvåken før du er sikker på at hver woolly aphid har blitt drept.

Bruksanvisning

1 Dimethoate kan kombineres med vann, i henhold til instruksjonene på pakken. Dimethoate kan kjøpes på de fleste hagesentrene. På grunn av voksaktig ytre dekker som melete bugs har, vil det ta flere behandlinger for å bli kvitt problemet, og drepe dem alle.

2 For melete bugs som har infisert rotsystemer, kan du blande dimetoat med vann og skyll jorda flere ganger i løpet av et par uker, til problemet er borte. Hvis anlegget er i en gryte, sette potteplante i en bøtte stor nok til å inneholde potten og deretter fylle bøtte med en blanding av vann og dimetoat. La soaking i minst en time.

3 Selv tidkrevende, kan du bruke en liten pensel (for eksempel de som kommer med barnas vann farge sett) og bruke et insektmiddel som inneholder Malathion til hver enkelt melete bug å drepe dem. Dette vil tillate deg å bli kvitt problemet, uten å brenne eller på annen måte skade plantene dine. Dette er spesielt nyttig når du har melete bugs på din kaktus eller andre saftige planter.

4 Bruk en blanding av varmt vann og oppvaskmiddel og varmt vann. Bland ca 1 ss av såpe per en halvliter vann. Bruk en sprayflaske til å gjelde blandingen mens vannet fortsatt er varm. Såpen vil hjelpe trenge gjennom voksaktig belegg og vil drepe melete bugs. Noen melete bugs kan være underjordiske når du behandler og drepe den første batch av bugs, så det er viktig å trekke seg tilbake om en uke etter den første behandlingen.

5 Bruk jalapeno juice, Tabasco saus, eller en blanding av varmt vann og cayenne pepper. Parasitter som hjemsøke planter i hagen din kan ofte bli utryddet med enkle pepper saft fra hjemmet ditt. Woolly bladlus kan ofte bli drept med hvitløk også, så hvis du har noen hvitløk ekstrakt i ditt hjem, legg den i en sprayflaske til bruk på melete bugs.

6 Rubbing alkohol og såpe. Bland rett rubbing alkohol (ikke vann), og 1/2 teskje oppvaskmiddel. Parabolen såpe, igjen, arbeider for å bryte ned voksaktig belegg, og rubbing alkohol vil dehydrere de melete bugs og drepte dem.

7 Andre såper, fortynnet 1 spiseskje til en halvliter vann. Foruten oppvaskmiddel, kan du blande vann med Murphy Oil Soap eller Dr. Bronner organiske peppermynte såpe. Ikke bare vil dette drepe melete bugs, men det vil holde andre skadedyr unna, fordi parasittiske insekter ikke liker sterk duft av peppermynte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com