Brensel Hardwood Typer

September 15

Brensel Hardwood Typer


Det finnes så mange typer brensel som det finnes typer trær. Imidlertid litt variasjon av trær produsere mer varme enn andre ved forbrenning. Med noen få unntak, hardtre produsere mer varme per ledning enn nåletre. I de fleste tilfeller er det tettere veden, jo mer varme den leverer. All veden bør være riktig krydret før brenning.

Heat Per Cord

En ledning er standard måleenhet for brensel. Det representerer den mengde ved stablet i en 8-by-4-av-fire-fot stabelen. Den beste veden produserer over 20 millioner BTU av varme per ledningen. God brensel produserer mellom 17 og 20 millioner BTU per ledningen. De fleste bartrær og lavere kvalitet hardtre generere mellom 12 og 17 millioner BTU per ledningen.

beste Typer

Mange av hardtre som genererer solid varme per ledningen er mutter trær. Også mye av eik og johannes familier produsere gode varme per ledningen. Andre godt holdte hardt inkluderer harde Maples, de fleste asketrær, Dogwood, morbær og Hackberry trær. Men noen høy varme-produserende trær, slik som johannesbrød trær, er veldig vanskelig å splitte for fyringsved.

gode Typer

De fleste frukttrær gjør veldig bra fyringsved. Du trenger ikke å splitte de tre fra frukthager, med unntak av stammene som ofte er kortere enn mange andre trær. De myke Maples og mange av bjørk og alm produsere rimelig varme per ledningen. På dette punkt, og noen av de bedre nåletre begynner å samsvare med varme av hardtre. Vanligvis trær i dette området delt lett, noe som gir minimalt arbeid per BTU for sluttbrukeren.

betraktninger

I noen tilfeller kan det være nødvendig å velge brensel for andre egenskaper enn den varme per ledningen. For matlaging eller grilling, mange av frukttrær fungere godt, spesielt eple og kirsebær. Valget i mutter trær er ikke like entydig, med mandel og pecan være gode valg; imidlertid unngå å bruke valnøtt trær for matlaging. Du må kanskje gjøre litt eksperimentering med ulike tresorter for matlaging som passer best til din smak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com