Hvordan Konstruer en Bamboo Fence

September 1

Hvordan Konstruer en Bamboo Fence


Bambus er en interessant, organisk materiale som passer for mange former for utendørs konstruksjon. Naturlig rett og rørformet med ringer fordelt langs stilken, er den tilgjengelig i mange farger, tykkelser og teksturer. Når du bygger en bambus gjerde konstruere gjerdestolpene fra konvensjonell post trelast. Fekting delene er bundet eller på annen måte er knyttet bambus stakes. Bygge en bambus gjerdet er ikke vanskelig, og resultatene kan være fantastisk for en Zen-stil landskapet.

Bruksanvisning

1 grave stolpehull 8 fot fra hverandre. Dybden av hullet bør være 1/3 av høyden på stolpen. Plasser en runde gjerdestolpe i hullet og fylle hullet med betong. Haugen toppen av betong like over jorda høyden slik at vann renner av stolpen. Nivå innlegget og spiker skrap bracing å holde innlegg stødig mens betongen tørker.

2 Place ensartede bambus innsatsen mot en vegg, slik at bunnen av gjerdet vil bli enda. Innsatsen bør være den ferdige høyden av gjerdet med bunnen av innsatsen 3 til 4 inches over karakter. Space innsatsen fra hverandre hvis du ønsker å se gjennom gjerdet. Space innsatsen mot hverandre hvis du vil ha mer privatliv. Legg ut nok bambus til å være i underkant av 8 fot bred.

3. Skjær tre stykker av en-tommers-by-en-tommers bord 8 fot og 4 inches lange. Sett ett brett til side. Plasser de to styrene tvers av bambus innsatsen på steder som vil gi god støtte for innsatsen. Skyv hvert bord ned 1/2 tomme. Styrene skal være i vater og parallelt med veggen.

4 Bor små hull sentrert gjennom hver stake. Bruk 1-tommers-by-1-tommers bord for å holde alle hullene rett og bore alle hullene. Plasser de to styrene under bambus staver og skru gjennom de forborede hullene i bambus staver inn i styrene. Skruene bør ikke komme ut på den andre siden av 1-tommers-by-1-tommers boards. Løft opp gjerdet panelet og fest den til gjerdestolpene slik at toppen av innlegg og bambus er nivå. Skru 1-tommers-by-1-tommers plater til gjerdestolpene ved hjelp av to lange skruer i hver ende.

5 Velg en bambus innsatsen som er tykk nok til å dekke en-tommers-by-1-tommers boards. Kutt eierandel til 8 fot 4 inches lang. Splitte bambus med en bambus splitting verktøyet. Plasser bambus over 1-tommers-by-1-tommers plater og bore pilothull gjennom halve bambus inn i 1-tommers-by-1-tommers boards. Skru den halve bambus over, og dekker 1-tommers-by-1-tommers boards.

6 Plasser siste 1-tommers-by-1-tommers bord på toppen av bambus og gjerdestolper. Skru styret i stolpene med lange skruer. Velg en bambus innsatsen som er tykk nok til å dekke en-tommers-by-1-tommers bord. Skjær en 1 1/8-tommers åpningen langs lengden av innsatsen ved hjelp av en sirkelsag. Trykk på slotted side over 1-tommers-by-1-tommers bord og over mindre bambusgjerder. Bor pilothull gjennom toppen av det flate bambus og skru bambus til 1-tommers-by-1-tommers bord.

7 Wrap og slips mørk hyssing med jevne mellomrom over toppen og siden bambus styrene slik at den ser ut som den mindre bambus er knyttet til større bambus. Se eksempler på innpakning stiler for ideer om hvordan å knytte bambus for utseendet du foretrekker.

Hint

  • Du kan legge til 1-tommers-by-1-tommers styrene til begge sider av bambus gjerder og alternativ å skru hver andre mindre bambus stake inn foran eller bak styret. Dette vil gjøre gjerdet panel sterkere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com