Hvordan Grow neper for Winter

November 8

Hvordan Grow neper for Winter


Neper er hardføre rotfrukter og trives best i kjølig, fuktig vær og løs jord. Deres fleksible vekstsesong gjør disse grønnsaker levedyktige alternativer for vår, sommer og høst hager, hvor de alltid trenger løs jord og nøye vedlikehold full avling. Plant neper i sommer med endret jord, og holde dem fuktig og beskyttet for sen høst og tidlig vinter avlinger.

Bruksanvisning

1 Plant Neper 70 til 80 dager før den første frosten i ditt område for en høst og vinter høst. Plantene må vokse og modnes før bakken fryser tidlig i vinter. Rave plantings over to til tre uker for en større avling.

2 Klargjør nepe tomt i et område som får full til delvis eller filtrert solskinn og har rask drenering. Avlingen vil råtne hvis det sitter i stående vann under sensommeren eller høsten regner. Løsne jorden til en dybde på 10 inches og innlemme 3 til 4 inches av organiske kompost for en løsere base. Neper kan ikke vokse i tett eller dårlig jord.

3 Plant nepe frø 1/4 til 1/2 tommers dype en tomme fra hverandre i rader. Tillat 12 til 18 inches mellom radene. Vann tomt med 2 inches av vann for å gjøre opp jord og mulch mellom radene med 2 inches av organisk mulch.

4 Tynne spirene til hver 4 til 6 inches i raden når de spire til å gi dem mer plass til å vokse. Opprettholde konsekvent vanning og bioklipp å holde jorda fuktig og begrense luke vekst. Jordfuktighet er spesielt viktig i den høye varmen av sensommeren.

5 Harvests neper ved forfall etter første lyset frost. Trekk plantene opp i kjølig morgen for en søt, sprø innhøsting. Slik at neper å stå utenfor for lys frost sukrer kjødet - men ikke la dem for hard frost, som dreper planter og sine røtter. Neper er best når høstet på 2 til 3 inches i størrelse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com