Hvor å Feilfri Plantation persienner

November 22

Plantation persienner, også kjent som plantasjen skodder, er en dekorativ forandring fra standard mini-blinds. Plantasjen persienner har brede lameller som lar mer lys inn i rommet. Lamellene også skru ned for å tillate fullstendig privatliv. Et utvalg av farger gir en særegen innredning til hvert rom utstyrt med persienner. Rengjøring plantasjen blinds ikke bruker mye tid eller krefter, noe som gjør dem et velkomment tillegg til hjemmet.

Bruksanvisning

1 Tørk støv fra plantasjen blinds med en lofri klut. Kjør en fuktig fille over forsiden og baksiden av hver slat. Tørk lamellene med en lofri klut.

2 Fest en møbeltrekk vedlegg til vakuum. Kjør vedlegg over hver slat av plantasjen persienner. Snu eller omvendt skodder slik at du kan støvsuge undersiden av lamellene.

3 Spray møbelpolish på en lofri klut, og glir kluten over spilene i plantasjen blinds hvis blinds er farget tre. Den møbelpolish legger en beskyttende barriere mot flekker, og skinner på overflaten av lamellene.

Hint

  • Bruk en trinn krakk for å rydde høye steder på plantasjen persienner. Har noen holde på avføringen for å holde det stødig under rensingen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com