Hvordan bygge en Pull-Behind Tank Sprayer

August 26

Hvordan bygge en Pull-Behind Tank Sprayer


Lugging en tung tank sprayer rundt hagen din, spesielt når det er fullt, kan trekke en muskel og slite deg ut. Bygge en tilpasset rullende rigg for en tank er et alternativ, men ved hjelp av et ferdig kombinasjon av verktøy og stropper for å tillate bruk med mer enn én tank er bedre. Dette gjør at du kan holde forskjellige kjemikalier i ulike tanker mens du bruker de samme hjulene hverandre. Holde tyngdepunktet lavt overfører vekten til hjulene, slik at bruk av mye større tanker og et utvalg av håndpumper eller elektriske pumpesystemer.

Bruksanvisning

1 Mål last leppeområdet nederst i hånden lastebil med en tommestokk.

2. Skjær et rektangel av størrelsen på lasten leppe ut av gummi matten, ved hjelp av en saks.

3. Spray kontaktlim på den ene side av gummimatten og på lasteleppen. La det tørke før begge overflater er klebrig. lå nøye matten ned på leppen i en rullende bevegelse, og starter med en kant. Du vil ikke være i stand til å skifte matten når den kommer i kontakt, men du vil være i stand til å trekke den opp til å starte på nytt hvis du gjør det raskt.

4 Sett tanken ned på leppen, tett inntil oppreist del av hånden lastebil.

5 Hook en lastestropp rundt søyler og over toppen av tanken, men i underkant av påfyllingslokket, og skru den med skralle. Skjær av overflødig stropp med saks. Gjenta med en andre stropp på bunnen av tanken. Fyll tanken og teste den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com